Укр
Рус
Мясо Другі страви Єврейська кухня

Єврейські котлети

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

857 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Єврейські котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Здивуйте гостей незвичайними і дуже смачними котлетами з соковитою начинкою. Подавайте їх зі свіжими овочами і будь-яким гарніром до смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Єврейські котлети" (на 100 грам)

  • Білки12.4 гр.
  • Жири23.1 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії322 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичу вирізку промийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Гострим ножем поріжте м'ясо на дрібні шматочки. Маса повинна стати схожа на фарш. Додайте сіль, чорний мелений перець і ретельно перемішайте.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і видаліть хвостики. Для приготування котлет вибирайте великий овоч. Розріжте його навпіл і акуратно розділіть на окремі кільця. На обробну дошку викладіть невелику кількість фаршу. Сформуйте з нього оладки. Викладіть на нього велике цибульне кільце.

Крок - 2
03

Твердий сир наріжте невеликими шматочками і вставте їх уздовж внутрішньої частини колечка. Покладіть всередину менший по діаметру шматочок цибулі, заповніть його шматочком смаженого бекону і додайте одне маленьке цибульне колечко. У центр помістіть кульку сиру моцарелла. Покладіть на начинку смажені слайси бекону. Накрийте котлету ще однією оладкою з фаршу і з'єднайте краї.

Крок - 3
04

У невелику миску вбийте яйця і переміксуйте їх до однорідності. В окрему ємність всипте просіяне борошно. Ще одну ємність заповніть панірувальними сухарями великої фракції. Обваляйте котлету в борошні, потім занурте в яйце і панірувальні сухарі.

Крок - 4
05

Поставте на плиту каструлю і налийте в неї достатню кількість рослинного масла. Котлета повинна повністю в нього зануритися. Розігрійте масло на середньому вогні і акуратно опустіть в нього котлету. Обсмажте протягом 5 хвилин і викладіть на паперовий рушник. Перекладіть на блюдо і подавайте на стіл. Смачного!   

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з куркою 50 2 3 з 5 - детальніше -
Брокколі в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в клярі 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грецький салат з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з бринзою 40 6 3 з 5 - детальніше -
Варення з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук 85 1 2 з 5 - детальніше -
Вино Сангрія - покроковий рецепт, фото 1 Вино Сангрія 20 1 2 з 5 - детальніше -