Здивуйте гостей незвичайними і дуже смачними котлетами з соковитою начинкою. Подавайте їх зі свіжими овочами і будь-яким гарніром до смаку.
Яловичу вирізку промийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Гострим ножем поріжте м'ясо на дрібні шматочки. Маса повинна стати схожа на фарш. Додайте сіль, чорний мелений перець і ретельно перемішайте.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і видаліть хвостики. Для приготування котлет вибирайте великий овоч. Розріжте його навпіл і акуратно розділіть на окремі кільця. На обробну дошку викладіть невелику кількість фаршу. Сформуйте з нього оладки. Викладіть на нього велике цибульне кільце.
Твердий сир наріжте невеликими шматочками і вставте їх уздовж внутрішньої частини колечка. Покладіть всередину менший по діаметру шматочок цибулі, заповніть його шматочком смаженого бекону і додайте одне маленьке цибульне колечко. У центр помістіть кульку сиру моцарелла. Покладіть на начинку смажені слайси бекону. Накрийте котлету ще однією оладкою з фаршу і з'єднайте краї.
У невелику миску вбийте яйця і переміксуйте їх до однорідності. В окрему ємність всипте просіяне борошно. Ще одну ємність заповніть панірувальними сухарями великої фракції. Обваляйте котлету в борошні, потім занурте в яйце і панірувальні сухарі.
Поставте на плиту каструлю і налийте в неї достатню кількість рослинного масла. Котлета повинна повністю в нього зануритися. Розігрійте масло на середньому вогні і акуратно опустіть в нього котлету. Обсмажте протягом 5 хвилин і викладіть на паперовий рушник. Перекладіть на блюдо і подавайте на стіл. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти