Укр
Рус
Легкі салати Салати Єврейська кухня

Єврейська закуска з сиру з часником

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

645 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Єврейська закуска з сиру з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Єврейська закуска з сиру з часником - проста, але смачна і ситна страва, добре відома господаркам на пострадянському просторі як салат «Білочка». Мінімум зусиль і інгредієнтів, а виходить поживна закуска з приємним вершковим смаком, яку можна поставити і на щоденний обідній, і на святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Єврейська закуска з сиру з часником" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири23.5 гр.
  • Вуглеводи3.6 гр.
  • Калорії265 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування єврейської закуски з сиру і часнику нам знадобляться зварені круто яйця. Налийте в каструлю воду, покладіть туди яйця і відправте на плиту. Увімкніть сильний вогонь і варіть хвилин 10-15. Зазвичай цього достатньо, щоб жовток добре схопився і не витікав. Щоб яєчна шкаралупа не лопнула під час варіння, бажано воду гарненько посолити або додати в неї оцет. А щоб під час очищення білок легко відходив від шкаралупи, відразу після відварювання потрібно злити окріп, залити яйця холодною водою і дайте їм в ній охолонути.

Крок - 1
02

Поки готуються яйця, натріть на крупній тертці плавлений сир і відправте в миску, в якій будете змішувати салат.

Крок - 2
03

Зварені і остиглі яйця звільніть від шкаралупи і натріть на дрібній тертці. Терті яйця додайте в миску до сиру.

Крок - 3
04

Очистіть від лушпиння зубчики часнику і дрібно наріжте ножем або пропустіть через чеснокодавку. Якщо вирішите скористатися ножем, попередньо роздушіть зубчики бічною стороною леза, щоб вони пустили сік. Так закуска буде ароматніше. З'єднайте часник з тертими яйцями і сиром.

Крок - 4
05

Залишилося додати в миску майонез і ретельно перемішати продукти для рівномірного розподілу в страві. При бажанні можна прикрасити салат зеленню, але це необов'язково.

Крок - 5
06

Єврейська закуска з сиру з яйцями, часником і майонезом готова. Дайте їй настоятися хвилин 15-20 - і можете дегустувати. Повірте, не дивлячись на простоту приготування, це дуже смачно. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Фрикадельки в вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в вершковому соусі 55 5 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані яйця з консервою - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з консервою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Пастила в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Желе "Пташине молоко" - покроковий рецепт, фото 1 Желе "Пташине молоко" 45 3 3 з 5 - детальніше -