Укр
Рус
Яєчня Другі страви Польська кухня

Яєчня з ковбасою і сиром

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1114 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Яєчня з ковбасою і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня, Азербайджанська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сніданок повинен бути не тільки смачним і ситним, але і легким у приготуванні. Яєчня з ковбасою і сиром - ідеальний початок дня. Від такої страви не відмовляться навіть діти, яких дуже складно змусити поснідати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яєчня з ковбасою і сиром" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири30 гр.
  • Вуглеводи0 гр.
  • Калорії332 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ковбасу і сир для яєчні вибирайте на свій смак. Оригінальний смак і аромат додасть страві копчена або напівкопчена ковбаса. Наріжте м'ясний продукт кільцями. Якщо шматочки виходять дуже великими, нарізуйте четвертинками.

Крок - 1
02

Налийте на сковороду невелику кількість рослинної олії і поставте на плиту на середній вогонь. Для смаження можна використовувати оливкове або вершкове масло. Обсмажте ковбасу до золотистої скоринки і переверніть. Щоб зробити страву ще соковитіше, на цьому етапі можна доповнити яєчню шматочками свіжих помідорів або солодкого болгарського перцю.

Крок - 2
03

Перед тим, як смажити яйця, ретельно вимийте їх в теплій воді з милом і трохи обсушіть. Вбийте яйця на сковороду. Щоб уникнути потрапляння шкаралупи, розбивайте яйця в миску, а тільки потім виливайте в жаровню.

Крок - 3
04

Коли нижній шар білка схопиться, лопаткою або виделкою зробіть у ньому невеликі отвори, щоб просмажити страву максимально рівномірно. Посоліть страву. За смаком додайте улюблені спеції і приправи.

Крок - 4
05

Натріть на тертці твердий сир і рясно посипте яєчню. Час смаження регулюйте на свій розсуд. Якщо ви любите засмажену корочку, потримайте страву на вогні трохи довше, а для ніжної яєчні накрийте сковороду кришкою і протушкуйте кілька хвилин.

Крок - 5
06

Викладіть страву на порційну тарілку і подавайте гарячою, як окрему страву або з салатом зі свіжих овочів. За бажанням посипте яєчню дрібно нарізаною свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка рибна - покроковий рецепт, фото 1 Солянка рибна 90 6 3 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу вегетаріанське - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу вегетаріанське 50 4 3 з 5 - детальніше -