Яєчня з беконом - традиційна страва для сніданку, популярна у всьому світі. Пропонуємо рецепт її нетрадиційного оформлення. Яєчня готується і подається у вигляді загорнутого в бекон рулету. Це оригінально виглядає, а на смак виходить ще краще. Додатковий бонус в тому, що на приготування такої яєчні знадобиться зовсім небагато часу.
Яйця вимийте, просушіть і розбийте в миску. Влийте молоко. Всипте часниковий порошок. Посоліть і поперчіть за смаком. Вінчиком або ложкою перемішайте інгредієнти до однорідності.
Надішліть на сковороду шматочок вершкового масла і включіть вогонь. Коли масло повністю розійдеться, вилийте на сковороду раніше приготовлену яєчну суміш.
Помішуючи кулінарною лопаткою, смажте яйця до тих пір, поки вони злегка не схопляться.
Зелений часник або цибулю вимийте, обтрусіть від вологи і дрібно поріжте ножем. Всипте подрібнену зелень в яєчню і, помішуючи, смажте страву до повної готовності. Не перетримайте: яйця повинні добре прожаритися, але залишитися м'якими.
Готову яєчню перекладіть зі сковороди на тарілку.
На робочу поверхню викладіть кілька скибочок бекону. Кладіть їх однією смугою внахлест.
Чеддер (або будь-який інший сир, який добре плавиться) натріть на крупній тертці і рівномірно присипте бекон.
Зверху з одного кінця викладіть частину яєчної маси. Поверніть бекон рулетом і відправте на суху сковороду.
Смажте на сильному вогні до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків. Таким же чином зробіть і посмажте інші рулети.
Яєчня з беконом готова. Подавайте її порційно, виклавши кілька рулетиків на тарілку. У такому вигляді яєчня виглядає незвично, але дуже апетитно. При цьому страва дивно смачна і поживна. Яєчня з беконом на сніданок додасть бадьорості і сил на весь день. Смачного!
Випадкові рецепти