Укр
Рус
Яєчня Другі страви Російська кухня

Яєчня в хлібі

( 4.9048 4 521 21 оцінка)

2222 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Яєчня в хлібі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Яєчня або омлет - це завжди безпрограшні варіанти смачного сніданку. Але є відмінна альтернатива - яєчня в хлібі, що перетворює звичайну яєчню в красивий бутерброд, який особливо сподобається дітям. Мінімум часу, і в результаті ви отримуєте ситний сніданок, дуже апетитний на вигляд і безсумнівно смачний. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати яєчню в хлібі, використовуючи кілька додаткових компонентів, які тільки прикрасять це страву і зроблять її ще смачніше і насиченіше. Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати яєчню. І це насправді так, адже не дарма ця страва, мабуть, найпопулярніша з сніданків у багатьох господинь, адже готується дійсно дуже легко і просто. Але, як і будь-яка інша найпростіша на перший погляд страва, і наша яєчня в хлібі має кілька секретів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яєчня в хлібі" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири23.4 гр.
  • Вуглеводи9.5 гр.
  • Калорії304 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуємо якийсь кляр, в якому будемо обсмажувати хліб. Для цього розбиваємо в глибоку ємність яйце і виливаємо молоко. Потім наливаємо ваніль. Багатьом може здатися дивним додавання цього інгредієнта, але повірте, ваніль тільки прикрасить цю страву, надавши їй особливого аромату.

Крок - 1
02

Після цього висипаємо мелену корицю, цукор і сіль, і добре перемішуємо все це виделкою або ж використовуємо вінчик. У нас виходить цікава суміш злегка коричневого відтінку. Зауважте, що кориця може не зовсім повністю розчинитися в молоці, але це не страшно, в результаті вийде неймовірно смачно.

Крок - 2
03

Після цього обсмажуємо на вершковому маслі пару скибочок бекону. Засмажуємо його з обох сторін, поки не утворяться дві скоринки красивого кольору. Знімаємо бекон зі сковорідки, можна просушити паперовим рушником, щоб не залишалося жиру, і залишаємо охолонути. Потім нарізаємо бекон на дрібні шматочки.

Крок - 3
04

Тепер переходимо до формування бутербродів. Для цього беремо шматочок білого хліба (можна використовувати хліб для тостів), кладемо на нього 2 слайса сиру Чеддер або будь-якого іншого сиру слайсами, на щастя, асортимент сирів зараз більш ніж багатий, тому можна використовувати і кілька видів, за вашим бажанням.

Крок - 4
05

Зверху сир посипаємо нарізаним беконом і накриваємо другим шматочком хліба. Таким же чином формуємо другий бутерброд. Потім беремо звичайний стакан або чарку і видавлюємо посередині бутерброда отвір. У нас вийде ще два маленьких кругленьких міні - бутербродів.

Крок - 5
06

Тепер ставимо на вогонь сковорідку і кидаємо вершкове масло, щоб розтопити. Тим часом умочуємо наші бутерброди в заздалегідь приготованій суміші і викладаємо їх на сковорідку.

Крок - 6
07

Тепер в отвір в хлібі розбиваємо яйце. Обсмажуємо бутерброди на середньому вогні з обох сторін по кілька хвилин і знімаємо з пательні.

Крок - 7
08

Гарний, соковитий, апетитний, ситний, а головне смачний сніданок - яєчня в хлібі - готова. Швидше запрошуйте до столу домашніх, нехай вони насолодяться хорошим сніданком, а значить зарядяться хорошим настроєм на весь день.  

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадний кекс в кухлі - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний кекс в кухлі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Яєчня бовтанка - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня бовтанка 35 4 2 з 5 - детальніше -
Лаваш тонкий - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш тонкий 60 3 3 з 5 - детальніше -
Швидкий м’ятний сироп - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий м’ятний сироп 60 1 2 з 5 - детальніше -