Яєчня по-французьки - ситний і смачний сніданок з яєць і локшини швидкого приготування. Зробити таку яєчню можна за 15-20 хвилин, що особливо актуально з ранку. При цьому страва відмінно насичує і заряджає бадьорістю і енергією. Французький сніданок за цим рецептом підійде і дітям, і дорослим.
Локшину швидкого приготування вийміть з упаковки, відправте в миску і залийте гарячою водою. Накрийте кришкою і почекайте 5 хвилин, щоб макарони дійшли до готовності. Оскільки способи приготування локшини можуть відрізнятися, звіртеся з інструкцією на упаковці.
Через зазначений час злийте з макаронів воду, що залишилася (якщо є), всипте будь-яку суміш спецій на ваш смак і перемішайте. 77 Яйця вимийте, просушіть і розбийте в окрему миску. Всипте сіль. Збийте інгредієнти вінчиком до однорідності. Перекладіть готову локшину в яєчну масу і перемішайте.
На антипригарній сковороді розігрійте трохи рослинного масла для смаження. Зелену цибулю вимийте, обтрусіть від вологи і наріжте невеликими шматочками. Надішліть нарізану цибулю в сковороду з гарячим маслом.
Слідом додайте туди суміш з локшини і яєць. Рівномірно розподіліть її по дну і накрийте сковорідку кришкою.
Коли яйця схопляться, акуратно складіть яєчню навпіл, а потім перекладіть зі сковороди на блюдо сервіровки. Оригінальна і апетитна яєчня по-французьки готова. Подавайте її на стіл з овочами і зеленню. З цією стравою відмінно поєднуються свіжі помідори. Виходить ситний і смачний сніданок для всієї родини. Смачного!
Випадкові рецепти