Укр
Рус
Яєчня Другі страви Американська кухня

Яєчня глазунья

( 4.8000 4 520 20 оцінок)

1477 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Яєчня глазунья - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Яєчня-глазунья - популярна страва для сніданку. Готується вона просто: потрібно розбити яйце на сковороду, не торкнувшись жовток, - і яєчня готова. У рецепті розповідається, як зробити таку яєчню не тільки смачною, а й оригінальною. Якщо хочете порадувати другу половинку простим, але романтичним сніданком, цей рецепт для вас.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яєчня глазунья" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сосиску (бажано тонку і довгу) звільніть від оболонки і розріжте вздовж навпіл, не дорізаючи до одного кінця близько 1,5 см.

Крок - 1
02

Виверніть сосиску зрізом назовні і з'єднайте кінчики, щоб вийшло сердечко. Скріпіть розрізані кінці зубочисткою.

Крок - 2
03

Розтопіть на сковороді шматочок вершкового масла, Відправте туди сердечко з сосиски і підсмажте до золотистої скоринки. Після цього переверніть сосиску зворотною стороною.

Крок - 3
04

Куряче яйце ретельно вимийте і висушіть. Гострим ножем обережно розбийте шкаралупу, намагаючись не зачепити жовток. Вбийте яйце всередину сердечка з сосиски.

Крок - 4
05

У такому вигляді смажте яєчню до готовності. Низ повинен зарум'яниться, а білок схопитися. Коли це станеться, оригінальна і романтична яєчня глазунья готова. За бажанням можна посолити і поперчити її на смак.

Крок - 5
06

Сервіруйте страву. Акуратно перекладіть яєчню в сосиску на тарілку для подачі. Щоб було легше, скористайтеся шумівкою або кухонною лопаткою. Помідори-чері вимийте, просушіть, розріжте навскоси навпіл і викладіть навколо яєчні. Прикрасьте страву гілочкою свіжого базиліка і подавайте зі скибочками чорного хліба.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гаспачо без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо без огірків 40 5 3 з 5 - детальніше -
Паелья з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -
Смажений тофу з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Смажений тофу з овочами 40 3 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з фаршу з сиром - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з сиром 50 3 3 з 5 - детальніше -