Укр
Рус
Деруни Другі страви Американська кухня

Яйця з беконом запечені в хашбрауні

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1173 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 4 з 5
Яйця з беконом запечені в хашбрауні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей Хашбраун є одним з оригінальних рецептів. В одній картопляній чашці, в якій хрустка скоринка коричневого кольору, заповнена беконом, обсмаженими овочами, плавленим сиром і прекрасно приготованим яйцем.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яйця з беконом запечені в хашбрауні" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири10.7 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії153 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте саму картопляну основу - хашбраун. Розігрійте духовку до 250 градусів. Спеціальну форму для кексів з антипригарним покриттям змастіть розтопленим вершковим маслом.

Крок - 1
02

Очистіть від шкірки і на середній терці натріть в глибоку миску картоплю, дайте трохи постояти, а потім злийте зайву рідину з картопляної маси. Приправте натертий овоч сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

В іншій мисці збийте яєчні білки. Додайте яєчні білки в картопляну суміш разом з розтопленим вершковим маслом і добре все перемішайте.

Крок - 3
04

Рівномірно розподіліть утвориену суміш між отворами для кексів і щільно натисніть на дно, утворюючи з суміші певну чашку. Надішліть форму в попередньо розігріту духовку і випікайте близько 15 хвилин або до тих пір, поки картопляні хашбрауни не підрум'яняться.

Крок - 4
05

Тим часом розтопіть масло в неглибокій сковороді. Обсмажте в ньому попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і болгарський перець на середньому вогні, поки не стануть м'якими. Приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку дрібно нарізаний бекон, свіжий шпинат і смажте, помішуючи все, поки шпинат не зменшиться в обсязі. Зніміть сковорідку з вмістом з вогню.

Крок - 6
07

Рівномірно розділіть утворилася суміш зі сковороди між запеченими коричневими чашками (хашбрауни), а потім посипте тертим твердим сиром. Поставте форму назад в духовку на 2-3 хвилини або поки сир не почне плавитися.

Крок - 7
08

Вийміть форму з духовки і розбийте одне яйце в кожну чашку з картоплі. Надішліть знову в духовку і випікайте до тих пір, поки білки не запекуться, а жовтки будуть ще напівсирими. Вийміть форму з духовки і поставте на решітку для охолодження.

Крок - 8
09

Дайте охолонути протягом декількох хвилин. Потім за допомогою лопатки зі зміщенням вийміть яйця з беконом запечені в хашбрауні на блюдо і швидше приступайте пробувати.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти