Яйця в тостах з меленим перцем - оригінальні і смачні бутерброди до сніданку. Незважаючи на прості інгредієнти, тости виходять цікавими за формою, а урізноманітнити смаки можна за рахунок соусів, якими бутерброди поливаються перед подачею.
Свіжий хліб наріжте скибочками для тостів або купіть вже готовий житній. Якщо дотримуєтеся здорового харчування, візьміть хліб, виготовлений не на дріжджах, а на заквасці, як у нас.
З кожного шматочка круглою формою виріжте м'якуш. Що залишився в скибочках м'якуш з обох сторін полийте відповідним для смаження рослинним маслом: оливковою, кукурудзяною, соняшниковою, рапсовою, кунжутною і т. п. Рукою розподіліть масло по шматочках якомога рівномірніше.
Розігрійте на плиті сковороду і підсмажте хліб до золотистої скоринки з обох сторін.
Яйця вимийте, просушіть і кожне розбийте в виїмку в хлібі. Поперчіть яйця за смаком і смажте до готовності. Потім зніміть яйця в тостах з меленим перцем зі сковороди і перекладіть на блюдо.
Зелену цибулю вимийте, просушіть і дрібно поріжте ножем. Присипте частину яєчних тостів подрібненою цибулею. Частину полийте солодким, а частину гострим соусом з перцем чилі (у нас шрірача). У частину додайте соус песто, який можна придбати в магазині або зробити самостійно з будь-якої зелені і горіхів.
Посипте всі тости морською сіллю за смаком і подавайте до столу. Це легкий, смачний, поживний і корисний сніданок, який підійде навіть тим, хто дотримується дієти для схуднення. Смачного!
Випадкові рецепти