Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Середземноморська кухня

Яйця фаршировані печінкою тріски

( 4.7857 3 528 28 оцінок)

3752 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Яйця фаршировані печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Фаршировані яйця - це досить стара і банальна закуска, але незважаючи на це вона не втрачає своєї популярності протягом багатьох років. Варіантів начинки для яєць існує просто величезна кількість, що робить цю страву універсальною на всі випадки життя. Сьогодні пропонуємо вам спробувати один з видів цієї закуски і приготувати яйця, фаршировані печінкою тріски. Ці ласощі обов'язково стануть справжньою знахідкою на святковому столі, адже готуються дуже швидко і просто, що в передсвятковій метушні просто ідеально. Крім того, набір продуктів цілком доступний, тому закуска з яєць і печінки тріски - нехитра, але смачна і ситна страва - справжня кулінарна знахідка. Яйця, фаршировані печінкою тріски - страва невитіювата і етапів приготування мінімальна кількість.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яйця фаршировані печінкою тріски" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири15.9 гр.
  • Вуглеводи1.8 гр.
  • Калорії192 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку нам потрібно відварити круто яйця. Для цього ставимо на вогонь каструлю з водою і відразу викладаємо туди яйця. Їх зварити потрібно красивими, тобто, щоб не лопнули під час приготування і зберегли цілісний привабливий вигляд. Для цього потрібно просто дотриматися кількох правил. Наприклад, яйця опускати в холодну воду, а не в киплячу; також потрібно трохи підсолити воду; не рекомендують використовувати свіжі домашні яйця, так як вони погано чистяться.

Крок - 1
02

Щоб яйця зварилися круто, вони повинні покипіти не менше 7 хвилин. Після цього потрібно злити воду і залити холодною або ж опустити яйця під струмінь з крана. Деякі господині рекомендують трохи надбити шкаралупу, щоб вона потріскалася, і в такому вигляді яйця залишити у воді на кілька хвилин. Потім шкаралупа очиститься легко, і яйця вийдуть красивими і неушкодженими.

Крок - 2
03

Після того, як очистимо зварені яйця, розрізаємо їх навпіл. Краще розрізати уздовж. Ми залишаємо на кілька хвилин, щоб вони ще трохи охололи, а потім акуратно дістаємо з них жовток і поміщаємо в окрему ємність.

Крок - 3
04

Тепер додамо майонез і все гарненько перемішаємо за допомогою вилки, тим самим подрібнивши жовтки. Слід зазначити, що якщо у вас майонез високої жирності, то його потрібно використовувати зовсім трохи, тому що печінка тріски сама по собі досить жирна.

Крок - 4
05

Далі очищаємо цибулю та нарізаємо як можна дрібніше. Після цього кидаємо її в миску з жовтками. Сюди ж додаємо печінку тріски і знову все перемішуємо виделкою, щоб вийшла однорідна маса.

Крок - 5
06

Ну а тепер приступаємо безпосередньо до начинки білків. Для цього просто набираємо ложкою нашу суміш і викладаємо її в кожну білкову половинку. Начинки не варто шкодувати і наповнювати білок повністю, можна навіть зробити горочки.

Крок - 6
07

Після того, як всі яйця будуть нафаршировані, посипаємо їх дрібно посічений зеленою цибулею і меленим перцем. Проста і швидка, але дуже красива і апетитна на вигляд закуска готова. Можна сміливо подавати її на стіл, нехай гості насолоджуються відмінним смаком.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брокколі з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з яйцем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Козинаки по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Козинаки по-домашньому 55 1 3 з 5 - детальніше -
Суп-пюре з моркви і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з моркви і картоплі 50 3 3 з 5 - детальніше -
Курячі грудки з грибами і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курячі грудки з грибами і сиром 55 2 2 з 5 - детальніше -