Укр
Рус
Яйця фаршировані Закуски Середземноморська кухня

Яйця фаршировані тунцем

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

5396 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Яйця фаршировані тунцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Фаршировані яйця - відмінний варіант для закуски або легкого обіду. Вони наповнені тунцем, майонезом і томатним соусом. Спробуйте і ви приготувати цю легку в приготуванні, але ситну страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яйця фаршировані тунцем" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири10.5 гр.
  • Вуглеводи0.7 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті дуже важливо, щоб яйця, які власне і є стравою, були зварені обов'язково круто, тому потрібно звичайно правильно відварити сирі яйця. Отже, глибоку каструлю помістіть на плиту, залийте в неї воду і доведіть до кипіння. В окріп акуратно, за допомогою ложки закиньте курячі яйця і відварюйте до повної готовності, в ідеалі - це 12 хвилин.

Крок - 1
02

Далі в глибоку миску залийте трохи холодної води, закиньте шматки льоду прямо з морозильної камери і помістіть поверх них тільки що відварені яйця. Залиште яйця остигати в холодній воді десь - то близько 5 хвилин, це допоможе легше зніматися шкарлупі.

Крок - 2
03

Потім очистіть охолоджені яйця від шкаралупи, розріжте на дві однакові частини, і з кожної половинки виберіть акуратно жовток і відправте в окрему глибоку миску.

Крок - 3
04

Займіться приготуванням начинки для фаршированих яєць. Відкрийте баночку з консервованим тунцем і закиньте рибне м'ясо в миску з жовтками.

Крок - 4
05

Додайте так само в миску високої жирності майонез (якщо буде можливість, використовуйте домашній майонез), закиньте трохи томатного соусу.

Крок - 5
06

Тепер усипте вміст миски попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленою цибулею, добре присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і за допомогою вилки ретельно все перемішайте до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Отже, так звана начинка готова. Тепер займіться фаршируванням самих яєць. Для цього візьміть широке блюдо, можна навіть рознос, який буде ємністю для укладання готової страви. Беріть половинки раннє очищених білків і в кожну половинку за допомогою чайної ложки накладаємо акуратно начинку із тунця.

Крок - 7
08

Так заполняем каждую половинку яйца, красиво выкладываем на подготовленное блюдо и, усыпав еще нашинкованной зеленью лука, подавайте на стол, можно даже банкетный.  

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -
Солянка з капусти з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з капусти з м’ясом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Салат Соняшник по новому - покроковий рецепт, фото 1 Салат Соняшник по новому 45 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з сиром і беконом 40 4 3 з 5 - детальніше -