Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Японська кухня

Японський суп рамен з куркою

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1579 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Японський суп рамен з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Японський суп рамен з куркою - густа і пряна перша страва з локшиною швидкого приготування. У рецепті розповідається, як правильно приготувати вершковий курячий суп в японському стилі. Це нешвидко, але дуже смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Японський суп рамен з куркою" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії93 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Займіться куркою. Тушку вимийте, просушіть і обробіть на шматочки. Спочатку відокремте крила. Потім ніжки.

Крок - 1
02

Розріжте грудку навпіл і філіруйте. Відокремте грудні кістки від спини. Філіруйте курячі ніжки.

Крок - 2
03

Надішліть всі кістки (задню частину, грудину, крила, кістки, вийняті з ніжок) в каструлю. З грудок зніміть шкіру.

Крок - 3
04

Додайте в каструлю з кістками курячі лапки і остови задньої частини (те й інше можна придбати додатково). Промийте інгредієнти проточною водою.

Крок - 4
05

Влийте в каструлю з курячими кістками воду для бульйону і рисове вино або саке. Поставте каструлю на сильний вогонь і доведіть вміст до кипіння. Варіть 10-15 хвилин, знімаючи піну шумівкою.

Крок - 5
06

Коли бульйон очиститься, знизьте вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і варіть 5 годин.

Крок - 6
07

Зробіть пряну приправу. Овочі і гриби вимийте і висушіть. Покладіть в каструлю водорості комбу, розрізаний навпіл часник, крупно нарізані імбир і білу частину цибулі-порею, а також сушені шиітаке. Влийте рисове вино (або саке) і воду. Всипте морську сіль і цукор.

Крок - 7
08

Поставте каструлю на сильний вогонь, доведіть рідину до кипіння і варіть 10 хвилин. Потім знизьте вогонь до середнього і кип'ятіть під кришкою 30 хвилин.

Крок - 8
09

Через півгодини процідіть вміст каструлі через сито, всипте в проціджену рідину солодку паприку (якщо любите гостроту, замініть солодку паприку гострою або перцем чилі) і перемішайте.

Крок - 9
10

Приготуйте курячі фрикадельки. Філіровану грудку наріжте шматочками, відправте в подрібнювач, додайте вершкове масло і перебийте до стану фаршу.

Крок - 10
11

Натріть в нього часник і імбир. Додайте у фарш кукурудзяний крохмаль, соєвий соус, рисове вино, чорний перець, яйце і мелений кунжут.

Крок - 11
12

Перемішайте інгредієнти до однорідності. Накрийте миску з фаршем харчовою плівкою і поки відправте в холодильник. Через 3 години варіння бульйону потрібно зняти кришку і придушити кістки шумівкою або товкачем для картоплі.

Крок - 12
13

Робіть це через кожні півгодини. За півгодини до закінчення готування додайте в бульйон ще трохи води. Капусту напа наріжте шматочками.

Крок - 13
14

Подрібніть зелену цибулю. Готовий курячий бульйон процідіть через сито.

Крок - 14
15

Проціджений бульйон перелийте через більш дрібне сито в каструлю і доведіть до кипіння.

Крок - 15
16

Вийміть з холодильника курячий фарш. Формуйте з нього фрикадельки і відправляйте в киплячий бульйон. Помішуючи, щоб не злиплися, варіть мітболи 5-7 хвилин (або поки не спливуть на поверхню).

Крок - 16
17

Філе курячих ніжок викладіть на деко шкірою вгору, приправте сіллю і перцем і запечіть в духовці до готовності.

Крок - 17
18

Закип'ятіть в каструлі воду, посоліть і бланшуйте нарізану капусту напа 3-5 хвилин. Відкиньте капусту на друшляк, а в киплячу воду, де вона варилася, відправте локшину рамен. Готуйте макарони близько 1 хвилини.

Крок - 18
19

Запечене філе курячих ніжок вийміть з духовки, трохи остудіть і наріжте шматочками. Сервіруйте японський суп рамен з куркою. У глибоку тарілку влийте раніше приготовлену приправу і натріть трохи часнику.

Крок - 19
20

Додайте курячий бульйон. Викладіть варену локшину рамен. Покладіть зверху бланшировану капусту напа, фрикадельки і запечене філе ніжок. Всипте подрібнену зелену цибулю і мелений кунжут.

Крок - 20
21

Прикрасьте страву розрізаним навпіл вареним яйцем. За бажанням додайте юзу або масло чилі. Смачний японський суп рамен з куркою готовий. Смачного!

Крок - 21

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яблука запечені - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені 30 8 2 з 5 - детальніше -
Заварний торт - покроковий рецепт, фото 1 Заварний торт 90 6 4 з 5 - детальніше -
Соковиті відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Соковиті відбивні 35 2 3 з 5 - детальніше -
Паштет зі свинячої печінки - покроковий рецепт, фото 1 Паштет зі свинячої печінки 30 1 2 з 5 - детальніше -