Укр
Рус
Локшина Другі страви Японська кухня

Японська локшина

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

2633 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Японська локшина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Хочете дізнатися, без якої страви немислима японська кухня? Як деякі не можуть обійтися без каш або картоплі, так японці не обходяться без локшини, і для цього зовсім не обов'язково знати в ідеалі східну кулінарію. Всім відомо, що саме в Японії знають толк в такій їжі, як рис і локшина, адже ці продукти дуже корисні і насичують організм людини всіма необхідними елементами. Справжня японська локшина найчастіше готується з рибою і морепродуктами, а ще обов'язковим доповненням є заправка. Способів приготування цієї їжі багато і з одним з них пропонуємо познайомитися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Японська локшина" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи22.5 гр.
  • Калорії196 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб страва вийшла воістину вишуканою, доведеться трохи повозитися та й витратити грошей, зате ваші рідні обов'язково оцінять ваші старання. Отже, в першу чергу займіться креветками. Якщо вони у вас будуть замороженими, то перш за все необхідно розморозити їх і очистити від панцира.

Крок - 1
02

Потім помістіть на плиту сковорідку, влийте рослинного масла, розігрійте і викладіть на сковорідку очищені креветки. Смажте на середньому вогні до красивого жовтого кольору і переверніть на іншу сторону. Підсмажте до напівготовності.

Крок - 2
03

Потім додайте до креветок вимиті, очищені і нарізані скибочками кальмари. Обсмажуйте, поки кальмари стануть м'якими і викладіть з пательні.

Крок - 3
04

Після цього поверніть сковорідку на плиту, влийте знову рослинне масло і викладіть нарізану пір'ям жовту цибулю. Пасеруйте на середньому вогні до м'якості цибулі.

Крок - 4
05

Моркву очистіть, вимийте, наріжте тонкою соломкою і додайте до цибулі.

Крок - 5
06

Також промийте добре пекінську капусту, просушіть і поріжте скибочками. Нарізану пекінську капусту перекладіть в сковорідку і обсмажуйте, перемішуючи періодично всі овочі, до м'якості продуктів.

Крок - 6
07

Після цього додайте в сковороду японську локшину і добре перемішайте за допомогою дерев'яних паличок. Тепер покладіть до готуючих продуктів устричний соус і томатний кетчуп. Потім додайте соус вустерширський і японський соєвий соус.

Крок - 7
08

Потім додайте трохи цукру, поперчіть і влийте невелику кількість води. Все добре перемішайте, а тепер викладіть в локшину заздалегідь обсмажені креветки з кальмарами. Помішуючи дерев'яною лопаткою і паличками, готуйте до моменту, поки буде готова локшина.

Крок - 8
09

Викладіть готову страву в тарілку і піднесіть до столу. Японська локшина з морепродуктами обов'язково сподобається вашим рідним і стане однієюз улюблених страв вашої родини.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Соус для спагетті - покроковий рецепт, фото 1 Соус для спагетті 60 1 3 з 5 - детальніше -