Яловичина, запечена з картоплею і овочами, приправлена трав'яним часниковим маслом і приготована в компактній фольговій упаковці. Яловичину можна запікати в духовці або смажити на грилі для ніжної смачної вечері, яка сподобається всій родині!
Отже, в першу чергу розріжте картоплю на досить великі скибочки (не знімаючи шкірку). Промийте нарізану картоплю проточною водою, трохи просушіть і відправте в глибоку миску. Якщо вам подобається м'ясо слабкого просмажування, наріжте картоплю на дрібні шматочки перед запіканням і помістіть в мікрохвильову піч. Готуйте в мікрохвильовці приблизно 3-4 хвилини або до неповної готовності.
Потім помийте проточною водою стейки яловичини, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими шматками. Надішліть нарізану яловичину в миску до картоплі.
Ретельно посоліть картоплю з м'ясом, приперчіть чорним меленим перцем, посипте чебрецем, сушеною петрушкою і часником (можна використовувати свіжовичавлені зубчики). Полийте все оливковою олією.
Далі очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками цибулю. Вичистіть від нутрощів і наріжте тонкою соломкою болгарський перець (використовуйте овоч різного кольору). Надішліть подрібнені овочі в миску до решти продуктів і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. За бажанням додайте нашатковану зелену цибулю.
Розділіть підготовлену овочево-м'ясну масу між чотирма листами фольги розміром 12x12 см, потім додайте подрібнену капусту брокколі, шматочки вершкового масла і щільно оберніть фольгу навколо вмісту, щоб сформувати начинені пакети.
Покладіть фольгу з яловичиною і овочами на деко і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте пакети фольги протягом приблизно 20 хвилин до готовності м'яса (до бажаного ступеня готовності).
Щоб приготувати сирний варіант страви: акуратно відкрийте пакети з фольги протягом останніх 3-5 хвилин до приготування, посипте овочі та яловичину натертим сиром і поставте назад в духовку на 2-3 хвилини, щоб розплавити сирний продукт. Яловичина, запечена в фользі в духовці, вийде соковитою і ароматною, будьте впевнені.
Випадкові рецепти