Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

Яловичина, запечена в фользі в духовці

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

662 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Яловичина, запечена в фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Яловичина, запечена з картоплею і овочами, приправлена трав'яним часниковим маслом і приготована в компактній фольговій упаковці. Яловичину можна запікати в духовці або смажити на грилі для ніжної смачної вечері, яка сподобається всій родині!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловичина, запечена в фользі в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу розріжте картоплю на досить великі скибочки (не знімаючи шкірку). Промийте нарізану картоплю проточною водою, трохи просушіть і відправте в глибоку миску. Якщо вам подобається м'ясо слабкого просмажування, наріжте картоплю на дрібні шматочки перед запіканням і помістіть в мікрохвильову піч. Готуйте в мікрохвильовці приблизно 3-4 хвилини або до неповної готовності.

Крок - 1
02

Потім помийте проточною водою стейки яловичини, викладіть на обробну дошку і наріжте невеликими шматками. Надішліть нарізану яловичину в миску до картоплі.

Крок - 2
03

Ретельно посоліть картоплю з м'ясом, приперчіть чорним меленим перцем, посипте чебрецем, сушеною петрушкою і часником (можна використовувати свіжовичавлені зубчики). Полийте все оливковою олією.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і наріжте невеликими шматочками цибулю. Вичистіть від нутрощів і наріжте тонкою соломкою болгарський перець (використовуйте овоч різного кольору). Надішліть подрібнені овочі в миску до решти продуктів і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. За бажанням додайте нашатковану зелену цибулю.

Крок - 4
05

Розділіть підготовлену овочево-м'ясну масу між чотирма листами фольги розміром 12x12 см, потім додайте подрібнену капусту брокколі, шматочки вершкового масла і щільно оберніть фольгу навколо вмісту, щоб сформувати начинені пакети.

Крок - 5
06

Покладіть фольгу з яловичиною і овочами на деко і відправте в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів. Запікайте пакети фольги протягом приблизно 20 хвилин до готовності м'яса (до бажаного ступеня готовності).

Крок - 6
07

Щоб приготувати сирний варіант страви: акуратно відкрийте пакети з фольги протягом останніх 3-5 хвилин до приготування, посипте овочі та яловичину натертим сиром і поставте назад в духовку на 2-3 хвилини, щоб розплавити сирний продукт. Яловичина, запечена в фользі в духовці, вийде соковитою і ароматною, будьте впевнені.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гаспачо з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з полуницею 40 3 2 з 5 - детальніше -
Суфле класичне - покроковий рецепт, фото 1 Суфле класичне 45 2 3 з 5 - детальніше -
Рогалики на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на молоці 95 3 3 з 5 - детальніше -
Малосольні огірки за 5 хвилин - покроковий рецепт, фото 1 Малосольні огірки за 5 хвилин 15 1 2 з 5 - детальніше -
?>