Укр
Рус
Мясо Другі страви Ісландська кухня

Яловичина з чорносливом

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

842 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Яловичина з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ісландська кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Приготуйте справжній м'ясний шедевр для сімейної вечері. Соковите і ніжне м'ясо з приємною кислинкою ідеально поєднується з картоплею і салатом зі свіжих овочів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловичина з чорносливом" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи8.3 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулину очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Поставте каструлю або сотейник на середній вогонь і додайте олію. Всипте подрібнену цибулю і готуйте до золотистого кольору. Потім додайте куркуму і перемішайте.

Крок - 2
03

Яловичину наріжте невеликими шматочками і викладіть в сотейник. Обсмажуйте протягом 10 хвилин на повільному або середньому вогні. М'ясо має придбати коричневий колір.

Крок - 3
04

Налийте в ємність достатню кількість води, щоб покрити яловичину. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому або повільному вогні протягом 1 години.

Крок - 4
05

Поки готується м'ясо, займіться шпинатом. Мийте його безпосередньо перед приготуванням, після контакту з водою зелень зберігається недовго і дуже швидко в'яне. Ретельно вимийте і акуратно обсушіть шпинат паперовим рушником. Наріжте невеликими шматочками.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і налийте олію. У розігріту жаровню викладіть шпинат. Обсмажуйте, періодично перемішуючи, протягом 5 хвилин. Після чого висипте в каструлю з м'ясом і додайте пластівці червоного перцю.

Крок - 6
07

Чорнослив перед використанням кілька разів обдайте окропом. Додайте сушені фрукти в каструлю з м'ясом і перемішайте.

Крок - 7
08

Нещільно накрийте сотейник кришкою, залишивши місце для виходу пара. Варіть страву на середньому вогні ще 30 хвилин. Готову яловичину викладіть на порційне блюдо і подавайте до будь-якого гарніру в гарячому вигляді. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Роли з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Роли з авокадо 60 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур для кексів - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для кексів 45 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Равіолі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі в томатному соусі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Боби в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Боби в соусі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тунець на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на грилі 55 3 2 з 5 - детальніше -
Компот із сушених яблук - покроковий рецепт, фото 1 Компот із сушених яблук 45 1 2 з 5 - детальніше -