Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Яловичина у вині по-флорентійськи

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1012 - переглядів
95 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Яловичина у вині по-флорентійськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ніжні шматки яловичини, приготовані в насиченому соусі з червоного вина, роблять яловичину у вині по-флорентійськи неймовірною сімейною вечерею.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловичина у вині по-флорентійськи" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи2.1 гр.
  • Калорії140 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте рослинне масло у великій жаровні або каструлі. Обсмажте в кастрюлі нарізаний бекон на середньому вогні близько 3 хвилин, поки він не стане хрустким і не підрум'яненим. Перекладіть обсмажений бекон ложкою в велике блюдо і відставте.

Крок - 1
02

Промокніть вимиту яловичину паперовим рушником і поріжте невеликими шматками. Обсмажте яловичину порціями в гарячому маслі (що залишилося від бекону), поки не підрум'яниться з усіх боків. Перекладіть на блюдо з беконом.

Крок - 2
03

У жирі, що залишився з маслом обсмажте нарізану кільцями моркву і нашатковану кубиками цибулю до розм'якшення (близько 3 хвилин), потім додайте трохи подрібненого часнику і смажте протягом 1 хвилини.

Крок - 3
04

Злийте зайвий жир (залиште близько 1 столової ложки) і поверніть бекон і яловичину назад в каструлю; посоліть і приправте чорним меленим перцем. Посипте вміст борошном, добре перемішайте і смажте 4-5 хвилин до коричневого кольору.

Крок - 4
05

Додайте консервовану цибулю, залийте вино і досить бульйону, щоб м'ясо ледве покривалося. Потім додайте в каструлю томатну пасту, бульйонні кубики і зелень. Ретельно все перемішайте і доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

Накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і томіть вміст близько години, або поки м'ясо не розсиплеться на шматочки (відрегулюйте температуру так, щоб рідина кипіла дуже повільно).

Крок - 6
07

Розігрійте вершкове масло в сковорідці середнього розміру. Коли масло розтопиться, додайте в нього видавлений через чеснокодавку часник і смажте до ароматності (близько 30 секунд), потім додайте гриби (можна цілі). Готуйте близько 5 хвилин, періодично струшуючи сковороду, щоб змастити гриби маслом. Приправте сіллю і перцем, якщо хочете. Як тільки вони підрум'яняться, зніміть з плити.

Крок - 7
08

Помістіть друшляк над великою каструлею (можна робити це в кухонній раковині). Зніміть каструлю з м'ясом з плити і обережно вилийте її вміст в друшляк (зберіть тільки соус). Відмовтеся від трав.

Крок - 8
09

Поверніть яловичу суміш назад в каструлю. Додайте раніше обсмажені гриби. Варіть на повільному вогні протягом хвилини або двох, знімаючи будь-який додатковий жир, який піднімається на поверхню.

Крок - 9
10

Вилийте раніше відціджений соус на м'ясо, перемішайте і доведіть до кипіння. Прикрасьте яловичину у вині по-флорентійськи нашаткованою петрушкою і подавайте з картопляним пюре, рисом або локшиною.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плов зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Плов зі свининою 60 5 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з молоком 30 2 2 з 5 - детальніше -
Рулетики з скумбрії - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з скумбрії 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Такос - покроковий рецепт, фото 1 Такос 60 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги в фользі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Тушковані овочі на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані овочі на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Нут з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Нут з баклажаном 65 3 3 з 5 - детальніше -