Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Яловичина в соусі

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
180 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ніжна яловичина, в приголомшливо смачном  цибульному  соусі! Для приготування цієї страви буде потрібен  деякий  час, зате смачно.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Вершкове масло30 г.
Борошно пшеничне1 ч.л
Гірчиця1 ч.л
Сметана200 г.
Цибуля4 шт.
Яловичина1 кг.

Покроковий рецепт

01

Скляну  або керамічниу  ємність 2-2.5 л змастити вершковим маслом і викласти в неї м'ясо яловичини (1 кг) нарізане невеликими шматочками і цибулю кільцями.

Крок - 1
02

Перемішати, накрити кришкою і відправити на 2 години в розігріту  до 180 ° духовку. При тушкуванні  яловичина і цибуля  виділяють сік і шматочки м'яса повинні повністю зануритися в ньому. При необхідності акуратно м'ясо ложкою топити в соку.

Крок - 2
03

Через дві години до м'яса додати соус, приготований з 1 склянки сметани, по 1 ч.л. гірчиці з борошном, сіль і перець за смаком. Все перемішати і ще тушкувати півгодини. В результаті виходить ароматна і ніжна яловичина.

Крок - 3

Оцінити рецепт