Укр
Рус
Яловичина Другі страви Грузинська кухня

Яловичина в соусі

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
2981 - переглядів
55 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ніжна яловичина, в приголомшливо смачном  цибульному  соусі! Для приготування цієї страви буде потрібен  деякий  час, зате смачно.

Інгредієнти

  • Перець білий мелений 1 щіп.
  • Кунжутна олія 1 ч.л
  • Борошно кукурудзяне 1 1/2 ч.л
  • Вода 1 скл.
  • Цукор 1/2 ч.л
  • Яловичина 500 г.
  • Брокколі 200 г.
  • Арахісове масло 2 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир 10 г.
  • Устричний соус 1/4 скл.
  • Соєвий соус 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловиче м'ясо промийте під проточною водою і обсушіть паперовим рушником. Покладіть на обробну дошку і наріжте на тонкі смужки.

Крок - 1
02

Перекладіть нарізане м'ясо в окрему ємність. Додайте до нього вище перераховані інгредієнти, зазначені для м'ясного маринаду. Перемішайте м'ясо і залиште його маринуватися приблизно на 10 хвилин.

Крок - 2
03

Поки маринується м'ясо, займіться овочами. Брокколі сполосніть і розберіть на суцвіття. Поставте на плиту сковорідку вок і налийте в неї склянку води. Доведіть до кипіння, додайте трохи олії. Покладіть брокколі і бланшуйте протягом 1 хвилини, поки вона не змінить колір до яскраво-зеленого і трохи не розм'якне.

Крок - 3
04

Вийміть брокколі шумівкою для овочів. Поки відкладіть в сторону. Очистіть цибулю, часник і імбир. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Часник кубиком, а імбир кружечками.

Крок - 4
05

Вилийте з сковорідки воду. Трохи обсушіть її над вогнем. Тепер налийте в вок арахісове масло. До підігрітого масла покладіть кухлика імбиру, потім часник і нарізану цибулю. Готуйте на середньому вогні, поки цибуля не стане м'якою. Періодично перемішуйте вміст сковороди.

Крок - 5
06

Коли цибуля розм'якла і трохи підсмажилася, акуратно вийміть її з імбиром і часником зі сковорідки, щоб в ній залишилося масло. Покладіть до брокколі.

Крок - 6
07

У те, що залишилося ароматне арахісове масло покладіть тонко нарізане яловиче м'ясо невеликими порціями. Смажте м'ясо, поки воно не підрум'яниться. Потім поверніть всі інгредієнти в вок, перемішайте.

Крок - 7
08

Налийте в сковороду соєвий соус, устричний соус, трохи води або бульйону, а також цукор.

Крок - 8
09

В окрему невелику ємність насипте кукурудзяну муку. Додайте до неї меншу частину води і розмішайте до однорідного стану.

Крок - 9
10

Влийте розведену муку в вок. Все перемішайте, підкидаючи вміст сковороди, поки рідина не загусне і не прилипне до інгредієнтів, на це знадобиться не більше хвилини.

Крок - 10
11

Викладіть готову яловичину в соусі і з овочами на тарілку. Подавайте з рисом. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Морс из ежевики - покроковий рецепт, фото 1 Морс из ежевики 40 5 2 з 5 - детальніше -
Слойка с шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Слойка с шоколадом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Фрукты замороженные - покроковий рецепт, фото 1 Фрукты замороженные 35 1 2 з 5 - детальніше -
Пончики - покроковий рецепт, фото 1 Пончики 60 5 3 з 5 - детальніше -