Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Яловичина барбекю

( 4.8636 4 522 22 оцінки)

2796 - переглядів
190 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Яловичина барбекю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Зробити ці ніжні, соковиті, ідеально витримані в духовці яловичі реберця для барбекю дуже просто! Цю яловичину барбекю натирають спеціями, повільно готують для ідеальної текстури, а потім змащують улюбленим соусом для барбекю!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловичина барбекю" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири30.5 гр.
  • Вуглеводи5.1 гр.
  • Калорії351 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Прополощіть ребра і висушіть повністю паперовими рушниками. Потім промокніть сухі ребра рідким димом. Викладіть м'ясо в досить великий лист. Злегка змастіть яловичі ребра оливковим або рослинним маслом. Ретельно перемішайте руками.

Крок - 1
02

Змішайте в невеликій мисці часниковий і цибульний порошок, приправи до м'яса, тростинний цукор і порошок чилі. Потім засипте в миску сіль, паприку, орегано і ретельно все перемішайте. Рясно посипте ребра підготовленими спеціями, і добре промажте спереду і ззаду (не потрібно використовувати відразу всі приправи).

Крок - 2
03

Руками ретельно втирайте спеції в ребра, додайте більше оливкової олії, щоб при необхідності добре розподілити спеції. Покладіть ребра у велику сумку на блискавці або в закриту миску і маринуйте в холодильнику протягом 1-2 годин.

Крок - 3
04

Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Далі помістіть промариновані ребра на деко, застелене фольгою в один шар.

Крок - 4
05

Додайте ще один шматок фольги зверху, щоб створити мішечок для приготування ребер. Обов'язково запечатайте краї фольги, щоб вона була щільною, і пар не просочувався.

Крок - 5
06

Надішліть деко з ребрами в розігріту духовку і випікайте на середній полиці приблизно 2-2.5 години (деяким потрібно і 3 з половиною години). Перевірте м'ясо після позначки 2 години. Температура духовки теж може змінюватися, залежить від індивідуальності духовки.

Крок - 6
07

Коли ребра зроблені на свій смак, злийте зайвий жир. Змастіть м'ясо потрібною кількістю соусу для барбекю. Знову відправте лист в духовку і запікайте при низькій температурі, поки соус не стане більш густим і липким (це не займе багато часу, так що стежте, щоб не пригорало). Подавайте яловичину барбекю гарячою і насолоджуйтеся!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чай з імбиром - покроковий рецепт, фото 1 Чай з імбиром 15 1 1 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося в духовці 35 1 3 з 5 - детальніше -
Лагман з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з редькою 75 4 3 з 5 - детальніше -