Зробити ці ніжні, соковиті, ідеально витримані в духовці яловичі реберця для барбекю дуже просто! Цю яловичину барбекю натирають спеціями, повільно готують для ідеальної текстури, а потім змащують улюбленим соусом для барбекю!
Прополощіть ребра і висушіть повністю паперовими рушниками. Потім промокніть сухі ребра рідким димом. Викладіть м'ясо в досить великий лист. Злегка змастіть яловичі ребра оливковим або рослинним маслом. Ретельно перемішайте руками.
Змішайте в невеликій мисці часниковий і цибульний порошок, приправи до м'яса, тростинний цукор і порошок чилі. Потім засипте в миску сіль, паприку, орегано і ретельно все перемішайте. Рясно посипте ребра підготовленими спеціями, і добре промажте спереду і ззаду (не потрібно використовувати відразу всі приправи).
Руками ретельно втирайте спеції в ребра, додайте більше оливкової олії, щоб при необхідності добре розподілити спеції. Покладіть ребра у велику сумку на блискавці або в закриту миску і маринуйте в холодильнику протягом 1-2 годин.
Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Далі помістіть промариновані ребра на деко, застелене фольгою в один шар.
Додайте ще один шматок фольги зверху, щоб створити мішечок для приготування ребер. Обов'язково запечатайте краї фольги, щоб вона була щільною, і пар не просочувався.
Надішліть деко з ребрами в розігріту духовку і випікайте на середній полиці приблизно 2-2.5 години (деяким потрібно і 3 з половиною години). Перевірте м'ясо після позначки 2 години. Температура духовки теж може змінюватися, залежить від індивідуальності духовки.
Коли ребра зроблені на свій смак, злийте зайвий жир. Змастіть м'ясо потрібною кількістю соусу для барбекю. Знову відправте лист в духовку і запікайте при низькій температурі, поки соус не стане більш густим і липким (це не займе багато часу, так що стежте, щоб не пригорало). Подавайте яловичину барбекю гарячою і насолоджуйтеся!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти