Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Яловича печінка

30 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Корисне і смачне блюдо. Печінка яловича смажена в яйці теж прикрасить святковий стіл.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне50 г.
Яйце3 шт.
Борошно100 г.
Яловича печінка600 г.
01

З промитої, підсушеної печінки видалити плівку. Нарізані тонкі смужки легенько відбити, але не до розквашеного стану.

Крок - 1
02

Печінкові шматочки солятся і перчать, далі їх треба обваляти в борошні і занурити в збиті яйця (2-3 шт.).

Крок - 2
03

У сильно розігрітій сковороді на рослинній  олії  (30 гр) печінку смажити до золотистої скоринки кожну сторону. До столу страву подавати тільки гарячою.

Крок - 3

Оцінити рецепт