Укр
Рус
Поділитися

Яловича печінка

30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1

опис

Корисне і смачне блюдо. Печінка яловича смажена в яйці теж прикрасить святковий стіл.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Масло рослинне50 г.
Яйце3 шт.
Борошно100 г.
Яловича печінка600 г.
01

З промитої, підсушеної печінки видалити плівку. Нарізані тонкі смужки легенько відбити, але не до розквашеного стану.

Шаг - 1
02

Печінкові шматочки солятся і перчать, далі їх треба обваляти в борошні і занурити в збиті яйця (2-3 шт.).

Шаг - 2
03

У сильно розігрітій сковороді на рослинній  олії  (30 гр) печінку смажити до золотистої скоринки кожну сторону. До столу страву подавати тільки гарячою.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: