Укр
Рус
Печінка Другі страви Кухня Швеції

Яловича печінка з цибулею

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

871 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Яловича печінка з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції, Югославська кухня, Югославська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте смачний і корисний обід для всієї сім'ї. Обсмажена яловича печінка під цибульним соусом із запеченим мускатним гарбузом, не залишить байдужим жодного їдця.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловича печінка з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири1.8 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії63 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Мускатний гарбуз ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Очистіть від шкірки, розділіть навпіл і видаліть серцевину з насінням. Наріжте м'якоть тонкими часточками.

Крок - 1
02

Викладіть шматочки рівномірним шаром на застелений пергаментним папером деко. Полийте гарбуз оливковою олією, посоліть і притрусіть свіжомеленим чорним перцем і куркумою. Додайте листя шавлії. Поставте деко в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 1,5 годин.

Крок - 2
03

Поки готується гарбуз, займіться соусом. Вимийте, просушіть і дрібно наріжте петрушку. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і влийте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть цибулю. Обсмажте пряність протягом хвилини і додайте сіль, чорний мелений перець і злегка пригнічені неочищені зубчики часнику. Перемішайте суміш до однорідності.

Крок - 4
05

Влийте сидр і м'ясний бульйон. Переміксуйте і зменшіть вогонь до мінімальних значень. Гасіть протягом 2-3 хвилин. Всипте подрібнену петрушку і готуйте ще хвилину.

Крок - 5
06

Поставте на середній вогонь чисту сковороду, додайте оливкове і вершкове масло і доведіть суміш до максимального нагріву. Викладіть скибочки печінки, посоліть, поперчіть і обсмажте по 2 хвилини з кожного боку.

Крок - 6
07

Викладіть на блюдо запечений гарбуз. Додайте печінку, политу соусом. Страва готова до дегустації. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти