Укр
Рус
Печінка Другі страви Російська кухня

Яловича печінка смажена з цибулею

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

638 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Яловича печінка смажена з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Яловича печінка, приготована за цим рецептом, дійсно відмінна страва. Навіть якщо вас важко назвати любителем печінки, вам сподобається цей метод приготування. Печінка, смажена з цибулею по-турецьки, з незвичайним смаком і ароматом, може бути подана з відвареним рисом або з салатом. Ви захочете готувати таку печінку щотижня, і кожен попросить додатково.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яловича печінка смажена з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно помийте в холодній воді яловичу печінку і залиште трохи просохнути субпродукт. Потім на обробній дошці наріжте печінку на великі шматочки. Перекладіть подрібнену печінку в миску.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску до печінки трохи крохмалю, добре посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Додайте так само в миску заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, засипте паприку, залийте рослинне масло і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Залиште печінку промаринуватися приблизно на 20 хвилин.

Крок - 2
03

За цей час приготуйте соус: в невелику миску залийте трохи соєвого соусу, додайте томатну пасту або кетчуп і рідкий мед. Додайте трохи гарячої води в соус і змішайте всі інгредієнти, щоб мед повністю розчинився, і утворилася однорідна рідка суміш.

Крок - 3
04

Тепер відправте сковорідку з рослинним маслом на плиту і прогрійте. Покладіть в гаряче масло мариновану печінку і обсмажуйте, періодично помішуючи, з усіх боків шматочки, до появи легкої золотистоcті.

Крок - 4
05

Додайте в печінку попередньо очищену від лушпиння і нарізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажуйте, помішуючи, близько 5-7 хвилин.

Крок - 5
06

Залийте печінку в сковороді раніше підготовленим соусом, перемішайте і накрийте сковорідку кришкою. Томіть вміст близько 7-10 хвилин на середньому вогні, до повної готовності печінки. Як доповнення до яловичої печінки, смаженої з цибулею, можна використовувати попередньо зварений рис. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Буріто з кукурудзою - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з кукурудзою 25 6 2 з 5 - детальніше -
Кюфта бозбаш - покроковий рецепт, фото 1 Кюфта бозбаш 85 6 3 з 5 - детальніше -