Укр
Рус
Булгур Другі страви Східна кухня

Як варити булгур на смачний гарнір

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

1037 - переглядів
75 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Як варити булгур на смачний гарнір - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Булгур - це подрібнені зерна пшениці, які використовуються після спеціальної термічної обробки, що надає крупі незвичайний горіховий смак. Булгур досить просто готувати в домашніх умовах різними способами. Як варити булгур на смачний гарнір ми зараз вам із задоволенням розповімо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як варити булгур на смачний гарнір" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири22.5 гр.
  • Вуглеводи14.3 гр.
  • Калорії287 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику каструлю на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте. Потім засипте в каструлю попередньо очищену від лушпиння і на обробній дошці дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до прозорості овоча.

Крок - 1
02

Тепер приправте обсмажену цибулю сухим кмином, червоним меленим перцем, додайте в каструлю томатну пасту і, постійно помішуючи, обсмажуйте вміст ще близько 3 хвилин.

Крок - 2
03

Тим часом помийте під проточною водою червоні помідори і трохи їх просушіть. Потім викладіть на обробну дошку, наріжте невеликими кубиками і відправте в каструлю до решти інгредієнтів. Перемішайте і томіть блюдо близько хвилини.

Крок - 3
04

Далі прямо в каструлю вичавіть з попередньо вимитого лайма свіжий сік (можна використовувати сік лимона, тільки тоді в більшій кількості), залийте все водою, добре все перемішайте і залиште томитися страву приблизно на 3 хвилини.

Крок - 4
05

Тепер рясно посоліть вміст каструлі (присоліть все на свій смак) і засипте в неї булгур. Знову ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів, накрийте кришкою, вимкніть вогонь і залиште вміст настоюватися приблизно на 30 хвилин.

Крок - 5
06

Далі помийте під проточною водою зелену цибулю і свіжу петрушку, викладіть на обробну дошку і за допомогою гострого ножа дрібно наріжте цю зелень.

Крок - 6
07

По закінченню зазначеного часу засипте в каструлю до решти продуктів нашатковану зелень, додайте трохи консервованого зеленого горошку і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 7
08

У цьому рецепті ми крок за кроком розповіли вам, як варити булгур на смачний гарнір. Так що швидше викладайте готову страву на красиву тарілку і подавайте гарячим до обіднього столу, обов'язково прикрасивши свіжою нашаткованою зеленню.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Гуляш з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з курячої грудки 50 4 4 з 5 - детальніше -
Куряча грудка запечена в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка запечена в фользі 100 4 3 з 5 - детальніше -
Консервовані помідори на зиму - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані помідори на зиму 60 1 2 з 5 - детальніше -
?>