Укр
Рус
Шоколад Напої Німецька кухня

Як розтопити шоколад в мікрохвильовій печі

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

894 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як розтопити шоколад в мікрохвильовій печі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Для приготування десертів, часто виникає необхідність розтопити шоколад. Один з найпростіших і швидких способів це зробити - скористатися мікрохвильовкою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як розтопити шоколад в мікрохвильовій печі" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири28 гр.
  • Вуглеводи58 гр.
  • Калорії517 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У мікрохвильовій печі можна розтопити будь-який шоколад. В першу чергу визначитеся з видом солодощі. При виборі, зверніть увагу на відсоток вмісту какао в продукті. Чим більше какао, тим краще плавиться шоколад. У вибраній плитці не повинно бути сухофруктів, горіхів, печива та інших добавок. Такий продукт не годиться для використання в приготуванні багатьох кондитерських виробів. Шоколаду з холодильника дайте прогрітися до кімнатної температури і тільки після цього приступайте до подальших дій.

Крок - 1
02

Перед тим, як ставити шоколад в мікрохвильову піч, поламайте плитку на шматочки. Намагайтеся, щоб вони були приблизно однакового розміру. Чим менше, тим краще і швидше розплавиться продукт.

Крок - 2
03

Приготуйте ємність для плавлення. Ідеально підходить скляний посуд. Переконайтеся, що обрана миска суха. Навіть кілька крапель води здатні зіпсувати майбутню глазур. Крім шоколаду в ємність нічого додавати не потрібно. Єдиний виняток - це чорний шоколад без цукру. Його необхідно плавити з невеликою кількістю вершкового масла. Шоколад - дуже ніжний продукт, тому плавити його слід на низькій температурі нагріву. Ідеально підходить режим «розморожування».

Крок - 3
04

Поставте ємність з шоколадом в мікрохвильову піч. Накривати нічим не потрібно, щоб уникнути появи конденсату. Температуру виставляйте в залежності від обраного вами сорту шоколаду. Для гіркого чорного шоколаду необхідно 50 ° С. Температура плавлення молочного шоколаду 45 ° С. Самий бистроплавкій з усіх - білий шоколад, йому досить 35 ° С.

Крок - 4
05

Час плавлення регулюйте в залежності від кількості шоколаду, чим його більше, тим більше знадобиться часу. Кожні 30 секунд перемішуйте шоколад чистою і сухою ложкою, щоб не дати йому підгоріти та спровокувати пожежу. Розтоплений шоколад остудіть і використовуйте за призначенням.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Террін з курки з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курки з овочами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Ватрушки зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушки зі сметаною 80 2 3 з 5 - детальніше -
Смачний борщ з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Смачний борщ з куркою 65 4 3 з 5 - детальніше -