Як правильно розтопити шоколад на водяній бані, щоб використовувати його для прикраси торта, умочування ваших улюблених фруктів або приготування цукерок, або шоколадних десертів ми зараз розповімо.
Шоколад отримує багато поганої преси через високий вміст жиру і цукру. Його споживання було пов'язано з акне, ожирінням, високим кров'яним тиском, ішемічною хворобою серця і діабетом. Однак, антиоксидантний потенціал шоколаду може мати ряд переваг для здоров'я. Чим вищий вміст какао, як в темному шоколаді, тим більше користі. Існує три основних види шоколаду - білий шоколад, молочний шоколад і темний. У кожного є свій улюблений смак. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як розтопити шоколад на водяній бані для торта. Вид шоколаду можете використовувати на свій смак. Ми рекомендуємо використовувати темний шоколад.
Отже, просто почніть з подрібнення улюбленого шоколаду на шматочки однакового розміру, щоб він рівномірно розтанув. Якщо плитка шоколаду спочатку поділена на часточки - це вже прискорить процес. Перекладіть подрібнений шоколад в чисту суху миску.
Далі в невелику каструлю залийте воду і відправте її на плиту. Доведіть воду до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму.
Помістіть миску з подрібненим шоколадом над каструлею з киплячою водою повільно. Переконайтеся, що миска з шоколадом не стосується води. Якщо миска торкнеться води, шоколад стане занадто гарячим досить швидко.
Залиште на хвилину або дві, поки шоколад не почне танути. Потім вимкніть вогонь, залишкове тепло рівномірно розтопить шоколад. Використовуючи чисту суху ложку, повільно перемішуйте шоколад, навіть найменша кількість води може призвести до затвердіння цього продукту. Перемішуйте, поки шоколад не розтане, найкраще розтопити солодкий інгредієнт, коли ви будете готові відразу його використовувати для прикраси торта або кексів, щоб не довелося повторно нагрівати.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти