Укр
Рус
Шоколад Напої Кавказська кухня

Як розтопити шоколад на водяній бані для торта

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

4660 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як розтопити шоколад на водяній бані для торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кавказська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Як правильно розтопити шоколад на водяній бані, щоб використовувати його для прикраси торта, умочування ваших улюблених фруктів або приготування цукерок, або шоколадних десертів ми зараз розповімо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як розтопити шоколад на водяній бані для торта" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири28 гр.
  • Вуглеводи58 гр.
  • Калорії517 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Шоколад отримує багато поганої преси через високий вміст жиру і цукру. Його споживання було пов'язано з акне, ожирінням, високим кров'яним тиском, ішемічною хворобою серця і діабетом. Однак, антиоксидантний потенціал шоколаду може мати ряд переваг для здоров'я. Чим вищий вміст какао, як в темному шоколаді, тим більше користі. Існує три основних види шоколаду - білий шоколад, молочний шоколад і темний. У кожного є свій улюблений смак. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як розтопити шоколад на водяній бані для торта. Вид шоколаду можете використовувати на свій смак. Ми рекомендуємо використовувати темний шоколад.

Крок - 1
02

Отже, просто почніть з подрібнення улюбленого шоколаду на шматочки однакового розміру, щоб він рівномірно розтанув. Якщо плитка шоколаду спочатку поділена на часточки - це вже прискорить процес. Перекладіть подрібнений шоколад в чисту суху миску.

Крок - 2
03

Далі в невелику каструлю залийте воду і відправте її на плиту. Доведіть воду до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму.

Крок - 3
04

Помістіть миску з подрібненим шоколадом над каструлею з киплячою водою повільно. Переконайтеся, що миска з шоколадом не стосується води. Якщо миска торкнеться води, шоколад стане занадто гарячим досить швидко.

Крок - 4
05

Залиште на хвилину або дві, поки шоколад не почне танути. Потім вимкніть вогонь, залишкове тепло рівномірно розтопить шоколад. Використовуючи чисту суху ложку, повільно перемішуйте шоколад, навіть найменша кількість води може призвести до затвердіння цього продукту. Перемішуйте, поки шоколад не розтане, найкраще розтопити солодкий інгредієнт, коли ви будете готові відразу його використовувати для прикраси торта або кексів, щоб не довелося повторно нагрівати.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Деруни з часником - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з часником 45 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе з вином - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе з вином 55 3 3 з 5 - детальніше -
Тріска, тушкована в сметані - покроковий рецепт, фото 1 Тріска, тушкована в сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -
Часниковий суп пюре - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий суп пюре 40 3 3 з 5 - детальніше -