Укр
Рус
Шоколад Напої Швейцарська кухня

Як розтопити шоколад для прикраси торта

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

999 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як розтопити шоколад для прикраси торта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Розтопити шоколад для прикраси торта можна декількома способами. Ми пропонуємо 3 найпростіших і ефективних: на водяній бані, в мікрохвильовці і в духовці. Ознайомтеся з рецептом і виберіть той варіант, який найбільше вам підходить. Запропоновані технології працюють і з білим шоколадом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як розтопити шоколад для прикраси торта" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири28 гр.
  • Вуглеводи58 гр.
  • Калорії517 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть шоколад. Розтопити можна будь-який: чорний, молочний, білий, у вигляді монет, кубиків або плитки. Плитковий шоколад поламайте на дрібні шматочки, щоб він топився швидше.

Крок - 1
02

Щоб розтопити шоколад на водяній бані, поставте на плиту каструлю з водою. Коли вода закипить, встановіть зверху ще одну каструлю або сотейник меншого діаметру так, щоб дно торкалося води, і висипте туди шматочки шоколаду. Помішуючи, тримайте їх на вогні, поки шоколад не розтопиться повністю.

Крок - 2
03

Щоб розтопити шоколад в мікрохвильовій печі, помістіть його у вогнетривкий посуд, включіть мікрохвильову піч на середню потужність і відведіть туди шоколад на 30 секунд. Цього достатньо, щоб шоколадні шматочки стали м'якими. Дістаньте ємність з мікрохвильовки, і перемішайте шоколад. Якщо він розійшовся недостатньо, поверніть ємність в мікрохвильовку ще на 30 секунд, а потім знову вийміть і перемішайте шоколад. Робіть так до тих пір, поки маса не стане однорідною.

Крок - 3
04

Щоб розтопити шоколад в духовці, прогрійте її до 45 градусів. Якщо ваша духовка не підтримує такі низькі температури, поставте її на саму меншу з можливих і відкрийте дверцята. Надішліть в духовку ємність з шоколадом і почекайте, поки він повністю не розійдеться. Зазвичай на це йде 5-12 хвилин. Тепер у вас не буде проблеми, як розтопити шоколад для торта. Вибирайте будь-який з цих способів - і у вас вийде відмінна шоколадна маса для декорування десертів.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паелья овочева - покроковий рецепт, фото 1 Паелья овочева 55 4 3 з 5 - детальніше -
Маринований болгарський перець - покроковий рецепт, фото 1 Маринований болгарський перець 50 1 2 з 5 - детальніше -
Салат по-британськи - покроковий рецепт, фото 1 Салат по-британськи 35 3 2 з 5 - детальніше -