Укр
Рус
Омлет Другі страви Англійська кухня

Як приготувати омлет

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

754 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як приготувати омлет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Омлет - одна з улюблених страв, яка подається на сніданок. Але велика перевага даного рецепта полягає в тому, що ви можете приготувати величезний і ситний омлет всього з декількох яєць. Спробуйте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати омлет" (на 100 грам)

  • Білки11.7 гр.
  • Жири19.1 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії253 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати омлет вам знадобляться свіжі курячі яйця з холодильника. Акуратно розбийте і відокремте білки від жовтків. Помістіть їх в окремі ємності.

Крок - 1
02

Яєчні білки в окремому посуді збийте за допомогою міксера до густої консистенції. По густоті вона повинна бути схожа на піну для гоління. Густоту консистенції збитих білків можна перевірити, перевернувши ємність зі збитими білками вниз. Якщо вони не сповзають, а залишаються на місці, значить ви домоглися потрібної консистенції. Відставте ємність з білками на час в сторону.

Крок - 2
03

У чисту миску надішліть яєчні жовтки, додайте необхідну кількість молока. Можете використовувати абсолютно будь-якої жирності молоко. Киньте буквально ложку просіяного пшеничного борошна. Додайте щіпку солі.

Крок - 3
04

За допомогою вінчика ретельно розмішайте яєчні жовтки, борошно, молоко і сіль до однорідної маси. Слідкуйте, щоб не утворювалися грудочки.

Крок - 4
05

Тепер прийшов час об'єднати всі інгредієнти. Поступово додавайте щільно збиті яєчні білки в миску з жовткова масою, за допомогою вінчика акуратно втручайте їх.

Крок - 5
06

Налийте невелику кількість оливкової олії в сковорідку з антипригарним покриттям і поставте на вогонь. Коли олія нагріється, вилийте омлетну суміш в сковорідку і розрівняйте верх.

Крок - 6
07

Готуйте омлет, поки він знизу не підрум'яниться. Це можна легко перевірити, піднявши його за краї за допомогою лопатки. Сир чеддер, або будь-який інший сир, натріть на дрібній тертці і посипте зверху омлет.

Крок - 7
08

Коли омлет підрум'яниться з одного боку, за допомогою лопатки складіть його вдвічі, щоб вийшла форма чебурека. І з її ж допомогою притисніть місце з'єднання шарів омлету до краю сковороди. Готуйте до золотисто - коричневого кольору і злипання шарів.

Крок - 8
09

Крім сиру в якості начинки в омлет можна використовувати також ковбасні вироби, м'ясний фарш, овочі і інше. Готовий омлет вживайте гарячим. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Торт на кефірі 60 6 3 з 5 - детальніше -
Сирне печиво Розочка - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво Розочка 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Оладки на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на кефірі 50 4 2 з 5 - детальніше -
Хліб швидкий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Хліб швидкий рецепт 85 1 2 з 5 - детальніше -