Укр
Рус
Шашлик Другі страви Норвезька кухня

Як приготувати курячий шашлик

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

993 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Як приготувати курячий шашлик - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Куряче м'ясо дуже ніжний продукт, який добре вбирає маринад і дуже швидко запікається в духовці. Шашлик за нашим рецептом можна приготувати як в домашніх умовах, так і на грилі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати курячий шашлик" (на 100 грам)

  • Білки14.5 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте маринад. У глибоку миску додайте турецький йогурт, пластівці чилі, паприку, чебрець, мелений тмин і томатне пюре.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і натріть на дрібній тертці або пропустіть через спеціальний прес. Викладіть пряність до решти інгредієнтів. Сюди ж вичавіть сік лимона і додайте сіль, чорний мелений перець і оливкове масло. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану.

Крок - 2
03

Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Відокремте шкірку і плівку. Філе наріжте однаковими шматочками і викладіть в ємність з маринадом. Гарненько перемішайте і накрийте харчовою плівкою. Поставте м'ясо в холодильник на кілька годин або на ніч. Якщо часу не так багато, дайте м'ясу постояти протягом 30 хвилин при кімнатній температурі.

Крок - 3
04

Поки маринується м'ясо, замочіть бамбукові шпажки в теплій воді. Нанижіть м'ясо на шпажки і викладіть на застелений пергаментним папером деко.

Крок - 4
05

Помідори ретельно вимийте, просушіть і викладіть на деко з м'ясом. Черрі можна запікати не відділяючи плоди від гілочок. Замінити їх можна щільними м'ясистими сортами томатів, наприклад вершки. Поставте деко в розігріту до 225 ° С духовку і включіть функцію гриля. Запікайте страву протягом 15 хвилин.

Крок - 5
06

Для отримання хрусткої засмаженої скоринки, обсмажте шашлик на звичайній сковороді на середньому вогні або на сковороді гриль. Готову страву подавайте з овочевою ікрою айвар, свіжою петрушкою і хлібними коржиками. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою 45 4 2 з 5 - детальніше -
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -
Смачний сирний суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний сирний суп 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Гуляш з м’яса лося - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з м’яса лося 120 3 3 з 5 - детальніше -
Коктейль «Скромна Піна колада» - покроковий рецепт, фото 1 Коктейль «Скромна Піна колада» 20 1 2 з 5 - детальніше -