Укр
Рус
Тефтелі Другі страви Болгарська кухня

Як приготувати м’ясні тефтелі

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

863 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Як приготувати м’ясні тефтелі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Португальська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

М'ясні тефтелі з сиром моцарелла під томатним соусом. Подавайте м'ясну страву зі спагеті і свіжими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати м’ясні тефтелі" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири10 гр.
  • Вуглеводи9.2 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування тефтелей ідеально підходить суміш свинячого і яловичого м'яса. Такий фарш буде максимально збалансований по жирності і соковитості. За бажанням, за основу можна брати курячий, індичий і інший фарш. Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду. Додайте трохи вершкового масла. Розтопіть його на середньому вогні і всипте в жаровню подрібнену цибулю. Обсмажте пряність, постійно перемішуючи, до золотисто-коричневого кольору. Зніміть з вогню і остудіть.

Крок - 3
04

У глибоку миску викладіть яловичий і свинячий фарш. Вбийте яйця і всипте панірувальні сухарі дрібної фракції. Додайте охолоджену смажену цибулю. Всипте сіль, чорний мелений перець і інші спеції за смаком. Ретельно перемішайте суміш руками до однорідного стану. Щоб маса не прилипала до рук, змочуйте їх у холодній воді.

Крок - 4
05

Сформуйте з фаршу кульки. Їх розмір регулюйте на свій смак. Враховуйте це під час готування. Чим більше тефтелі, тим більше буде потрібно часу на термообробку. У сковороду, де смажилася цибуля, додайте вершкове масло і поставте ємність на середній вогонь. Викладіть м'ясні кульки в жаровню і обсмажте з кожного боку до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Влийте до тефтелей томатну пасту. Додайте ще трохи солі і перцю. Обсмажте протягом 3 хвилин і додайте цукор. Продовжуйте тушкувати до повної готовності.

Крок - 6
07

Сир моцарела наріжте слайсами і викладіть в сковороду. Готову страву викладіть на порційне блюдо і прикрасьте листям свіжого базиліка або іншою зеленню. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет 90 4 3 з 5 - детальніше -
Імбирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Імбирне печиво 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з овочами 45 6 2 з 5 - детальніше -
Биточки з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з курячого фаршу 40 2 3 з 5 - детальніше -