Укр
Рус
Мясо по французьки Другі страви Французька кухня

Як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді.

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

831 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді. - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Як приготувати м'ясо по французьки на сковороді, щоб воно вийшло не гірше, ніж у духовці? Це справді можливо. Пропонуємо рецепт соковитої курячої грудки, підсмаженої на сковорідці з ананасами та сиром. Страва готується легко та швидко. При цьому в нього приголомшливий смак, що дуже нагадує м'ясо французькою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді." (на 100 грам)

  • Білки17.8 гр.
  • Жири15 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти, які знадобляться, щоб приготувати м'ясо по- французьки на сковороді. Курячі грудки вимийте і просушіть паперовими рушниками. Кільця ананаса вийміть із маринаду. Часник очистіть від лушпиння. Твердий сир наріжте тонкими скибочками. Ми використовуємо гауду, але підійде будь-який інший сир, який добре плавиться, у тому числі тостовий.

Крок - 1
02

У курячої грудки зріжте внутрішню частину. Основний шматочок розріжте вздовж навпіл, щоб усе м'ясо було приблизно однаковою товщиною.

Крок - 2
03

Часник пропустіть через прес і змастіть їм шматочки курки з обох боків. Посоліть і поперчіть м'ясо до смаку.

Крок - 3
04

Розігрійте на сковороді олію. Коли воно добре прогріється, викладіть туди курку та смажте приблизно 4 хвилини.

Крок - 4
05

Потім переверніть м'ясо на інший бік і на кожен шматочок покладіть по скибочці шинки. На шинку викладіть кільця ананасів.

Крок - 5
06

Поверх них покладіть тонкі шматочки сиру. Через 2 хвилини накрийте кришкою сковороду і смажте ще 2 хвилини - до повної готовності.

Крок - 6
07

Після цього вимкніть вогонь і перекладіть курку з шинкою, ананасами та сиром на тарілці для подачі. Тепер ви знаєте, як приготувати м'ясо по-французьки на сковороді. Курка за цим рецептом виходить дуже м'якою та соковитою. Ананас надає страві свіжості і приємної кислинки, а сир, що розплавився, — вершковий присмак. На гарнір до курки по-французьки ідеально підійдуть смажена картопля і легкий салат зі свіжих овочів. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Юшка з сайри - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сайри 50 6 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов з курячого філе 45 6 3 з 5 - детальніше -
Бобова локшина - покроковий рецепт, фото 1 Бобова локшина 50 3 3 з 5 - детальніше -