Як приготувати м'ясо по французьки на сковороді, щоб воно вийшло не гірше, ніж у духовці? Це справді можливо. Пропонуємо рецепт соковитої курячої грудки, підсмаженої на сковорідці з ананасами та сиром. Страва готується легко та швидко. При цьому в нього приголомшливий смак, що дуже нагадує м'ясо французькою.
Підготуйте інгредієнти, які знадобляться, щоб приготувати м'ясо по- французьки на сковороді. Курячі грудки вимийте і просушіть паперовими рушниками. Кільця ананаса вийміть із маринаду. Часник очистіть від лушпиння. Твердий сир наріжте тонкими скибочками. Ми використовуємо гауду, але підійде будь-який інший сир, який добре плавиться, у тому числі тостовий.
У курячої грудки зріжте внутрішню частину. Основний шматочок розріжте вздовж навпіл, щоб усе м'ясо було приблизно однаковою товщиною.
Часник пропустіть через прес і змастіть їм шматочки курки з обох боків. Посоліть і поперчіть м'ясо до смаку.
Розігрійте на сковороді олію. Коли воно добре прогріється, викладіть туди курку та смажте приблизно 4 хвилини.
Потім переверніть м'ясо на інший бік і на кожен шматочок покладіть по скибочці шинки. На шинку викладіть кільця ананасів.
Поверх них покладіть тонкі шматочки сиру. Через 2 хвилини накрийте кришкою сковороду і смажте ще 2 хвилини - до повної готовності.
Після цього вимкніть вогонь і перекладіть курку з шинкою, ананасами та сиром на тарілці для подачі. Тепер ви знаєте, як приготувати м'ясо по-французьки на сковороді. Курка за цим рецептом виходить дуже м'якою та соковитою. Ананас надає страві свіжості і приємної кислинки, а сир, що розплавився, — вершковий присмак. На гарнір до курки по-французьки ідеально підійдуть смажена картопля і легкий салат зі свіжих овочів. Смачного!
Випадкові рецепти