Укр
Рус
Мясо Другі страви Східна кухня

Як приготувати кебаб з курки

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

897 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Як приготувати кебаб з курки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня, Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Як приготувати люля кебаб з курки, щоб він вийшов ніжним і при цьому не розпався під час смаження? Для цього потрібно дотримуватись певної технології. Секрети приготування в домашніх умовах найсмачнішого люля-кебабу з курки розкрито у рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати кебаб з курки" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати люля-кебаб із курки, спочатку потрібно зробити правильний фарш. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Стручки зеленого перцю чилі вимийте, просушіть і разом із насінням дрібно поріжте ножем.

Крок - 2
03

Кинзу вимийте, обтрусіть від вологи та подрібніть.

Крок - 3
04

Курячий фарш викладіть у миску. Всипте мелений перець чилі, куркуму, коріандр, кумін (зіру), сушену петрушку, мелений чорний перець та сіль.

Крок - 4
05

Додайте раніше подрібнені овочі: цибулю, зелений перець чилі та кінзу.

Крок - 5
06

Змішайте інгредієнти до однорідності. Вимішуйте фарш руками і дуже ретельно. Він повинен вийти м'яким та липким.

Крок - 6
07

Розігрійте на сковороді олію. Сформуйте з фаршу довгі котлети (кебаби) і відправте на сковороду.

Крок - 7
08

Смажте котлетки на середньому вогні до золотаво-коричневої скоринки з усіх боків.

Крок - 8
09

Готовий люля-кебаб з курки викладіть на тарілку та подавайте до столу гарячим. Котлети виходять м'якими, ніжними, соковитими та дуже апетитними. Їх можна їсти самі по собі або з гарніром у вигляді картопляного пюре, вареного рису, макаронів або тушкованих овочів. До люля-кебабу з курки відмінно підходять будь-які гостро-солодкі соуси, у тому числі ананасний, манговий та звичайний кетчуп. І навіть звична гірчиця або сметана чудово поєднується з цією простою і смачною стравою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Глазур шоколадна - покроковий рецепт, фото 1 Глазур шоколадна 30 1 2 з 5 - детальніше -
Філе хека в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Філе хека в клярі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з баклажанами 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочеві нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Овочеві нагетси 45 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта 120 1 3 з 5 - детальніше -
Тортилья з куркою і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья з куркою і овочами 40 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з беконом 120 3 3 з 5 - детальніше -