Як приготувати люля кебаб з курки, щоб він вийшов ніжним і при цьому не розпався під час смаження? Для цього потрібно дотримуватись певної технології. Секрети приготування в домашніх умовах найсмачнішого люля-кебабу з курки розкрито у рецепті.
Щоб приготувати люля-кебаб із курки, спочатку потрібно зробити правильний фарш. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками.
Стручки зеленого перцю чилі вимийте, просушіть і разом із насінням дрібно поріжте ножем.
Кинзу вимийте, обтрусіть від вологи та подрібніть.
Курячий фарш викладіть у миску. Всипте мелений перець чилі, куркуму, коріандр, кумін (зіру), сушену петрушку, мелений чорний перець та сіль.
Додайте раніше подрібнені овочі: цибулю, зелений перець чилі та кінзу.
Змішайте інгредієнти до однорідності. Вимішуйте фарш руками і дуже ретельно. Він повинен вийти м'яким та липким.
Розігрійте на сковороді олію. Сформуйте з фаршу довгі котлети (кебаби) і відправте на сковороду.
Смажте котлетки на середньому вогні до золотаво-коричневої скоринки з усіх боків.
Готовий люля-кебаб з курки викладіть на тарілку та подавайте до столу гарячим. Котлети виходять м'якими, ніжними, соковитими та дуже апетитними. Їх можна їсти самі по собі або з гарніром у вигляді картопляного пюре, вареного рису, макаронів або тушкованих овочів. До люля-кебабу з курки відмінно підходять будь-які гостро-солодкі соуси, у тому числі ананасний, манговий та звичайний кетчуп. І навіть звична гірчиця або сметана чудово поєднується з цією простою і смачною стравою. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти