Укр
Рус
Рагу Другі страви Російська кухня

Як приготувати овочеве рагу

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2204 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Як приготувати овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Якщо ви до цих пір не знаєте, як правильно приготувати овочеве рагу. Мій вегетаріанський рецепт рагу порадує і звичайно ж зацікавить вас.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як приготувати овочеве рагу" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії52 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з попереднього розігріву духової печі до 180 градусів. Потім очистіть від лушпиння цибулю і часник і на обробній дошці дрібно їх подрібніть (часник, в свою чергу, можна вичавити через чеснокодавку).

Крок - 1
02

Далі помістіть на плиту глибоку каструлю, киньте в неї нарізану цибулю з часником, улейте рослинною або оливковою олією і на середньому вогні обсмажуйте, постійно помішуючи до розм'якшення овочів.

Крок - 2
03

Тим часом, очистіть від шкірки корінь пастернаку і моркву. Наріжте їх на обробній дошці досить великими кільцями.

Крок - 3
04

Далі, знову ж на обробній дошці, подрібніть заздалегідь вимиту і обсушену селеру і молоду цибулю-порей.

Крок - 4
05

Наріжте досить великими кубиками очищену від шкірки ріпу. Складіть усі нарізані інгредієнти в глибоку миску і залиште на деякий час.

Крок - 5
06

Тепер додайте, якщо необхідно, в каструлю до підсмаженої цибулі рослинну олію і киньте усі нарізані овочі. Ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

Залийте вміст каструлі заздалегідь підготовленим бульйоном і ще раз усе гарненько змішайте.

Крок - 7
08

Потім закиньте до овочів консервовану квасолю, рясно усе присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і за бажанням приправами.

Крок - 8
09

Далі киньте консервовані дрібно нарізані помідори (в цьому рецепті можна ще використовувати гостру аджику або ж густий томатний соус). Знову усе добре перемішайте кухонною великою ложкою і долийте кип'яченої води стільки, щоб повністю покрити овочі в каструлі.

Крок - 9
10

Далі накрийте каструлю щільно кришкою і помістіть в заздалегідь розігріту духовку на 60-70 хвилин або поки овочі повністю не проваряться, а соус не загусне. У процесі тушкування, страву можна кілька разів перевірити і перемішати, для рівномірного протушкування всіх овочів.

Крок - 10
11

Готове тушковане, овочеве рагу прикрасьте свіжою нарізаною петрушкою і насолоджуйтеся.  

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вермішель з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель з оливками 20 3 1 з 5 - детальніше -
Пастрома з індички - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички 50 2 3 з 5 - детальніше -
Котлети без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Котлети без яєць 45 4 3 з 5 - детальніше -
Пряні курячі гомілки - покроковий рецепт, фото 1 Пряні курячі гомілки 60 4 3 з 5 - детальніше -