Укр
Рус
Мясо по французьки Другі страви Російська кухня

Як готувати м’ясо по-французьки в духовці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

757 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Як готувати м’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Як готувати м'ясо по-французьки в духовці? Запікання – класичний спосіб приготування цієї знаменитої страви. Робиться таке м'ясо досить просто. У рецепті ми розповімо, як по-французьки запекти в духовці курку з ананасами. Це просто, але фантастично смачно! Ви почуєте безліч компліментів своїм кулінарним талантам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Як готувати м’ясо по-французьки в духовці" (на 100 грам)

  • Білки14.3 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії126 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте і розділіть ножем навпіл. Потім кожен шматочок також розріжте на тонкі слайси.

Крок - 1
02

Викладіть м'ясо в миску і приправте солодкою гірчицею, сіллю та перцем. Додайте пропущений через прес часник. Влийте оливкову олію.

Крок - 2
03

Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між шматочками курки. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте курку маринуватися в холодильник щонайменше на 30 хвилин, а краще на пару годин.

Крок - 3
04

Після цього викладіть м'ясо на застелений пергаментом лист.

Крок - 4
05

Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими кільцями і покладіть на курку.

Крок - 5
06

Скибочки консервованого ананаса наріжте шматочками або купіть готові. Ананас також викладіть на м'ясо.

Крок - 6
07

Помідор вимийте, наріжте тонкими слайсами і розріжте їх навпіл. Покладіть томати поверх ананасів.

Крок - 7
08

Твердий сир натріть на великій тертці та присипте заготовки. Відправте лист до попередньо розігрітої до 170 градусів духовки на 30-40 хвилин. Сир повинен розплавитися і покритися золотистою скоринкою.

Крок - 8
09

Запечену курку вийміть із духовки, злегка остудіть, а потім розкладіть по порційним тарілкам і подавайте на стіл гарячою. Вона виходить неймовірно ніжною, соковитою та апетитною. Тепер ви знаєте, як готувати м'ясо по-французьки у духовці.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Бургер з бужениною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з бужениною 20 2 2 з 5 - детальніше -