Як готувати м'ясо по-французьки в духовці? Запікання – класичний спосіб приготування цієї знаменитої страви. Робиться таке м'ясо досить просто. У рецепті ми розповімо, як по-французьки запекти в духовці курку з ананасами. Це просто, але фантастично смачно! Ви почуєте безліч компліментів своїм кулінарним талантам.
Філе курячої грудки вимийте і розділіть ножем навпіл. Потім кожен шматочок також розріжте на тонкі слайси.
Викладіть м'ясо в миску і приправте солодкою гірчицею, сіллю та перцем. Додайте пропущений через прес часник. Влийте оливкову олію.
Перемішайте інгредієнти, щоб приправи рівномірно розподілилися між шматочками курки. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте курку маринуватися в холодильник щонайменше на 30 хвилин, а краще на пару годин.
Після цього викладіть м'ясо на застелений пергаментом лист.
Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими кільцями і покладіть на курку.
Скибочки консервованого ананаса наріжте шматочками або купіть готові. Ананас також викладіть на м'ясо.
Помідор вимийте, наріжте тонкими слайсами і розріжте їх навпіл. Покладіть томати поверх ананасів.
Твердий сир натріть на великій тертці та присипте заготовки. Відправте лист до попередньо розігрітої до 170 градусів духовки на 30-40 хвилин. Сир повинен розплавитися і покритися золотистою скоринкою.
Запечену курку вийміть із духовки, злегка остудіть, а потім розкладіть по порційним тарілкам і подавайте на стіл гарячою. Вона виходить неймовірно ніжною, соковитою та апетитною. Тепер ви знаєте, як готувати м'ясо по-французьки у духовці.
Випадкові рецепти