Укр
Рус
Яєчня Другі страви Американська кухня

Яєчня з ковбасою

( 4.7826 4 523 23 оцінки)

2218 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Яєчня з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачний сніданок вимагає тільки додавання здорових інгредієнтів для смачної їжі, щоб активно почати свій день. Ця смачна яєчня з шматочками ковбаси відмінно підходить для недільного сімейного сніданку! Ви можете використовувати будь-яку кількість інгредієнтів, адже всі ми знаємо, улюблені ковбаски зі смаженим яйцем не залишать байдужими навіть дітей. Яєчня з ковбасою на швидку руку, послужить прекрасним помічником вранці, щоб нагодувати всю сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яєчня з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири23.7 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті одним з головних інгредієнтів є ковбаса. Можна, звичайно взяти варену або навпаки сирокопчену, але я пропоную виявити оригінальність і скористатися маринованими вареними ковбасками. Отже, на обробній дошці наріжте мариновані ковбаски тонкими кільцями.

Крок - 1
02

Далі промийте холодною водою червоний перець чилі і наріжте (можна навіть разом з кісточками) дрібними кільцями. Складіть в невелику піалу і відставте на деякий час.

Крок - 2
03

Потім очистіть від лушпиння часник і за допомогою гострого ножа дрібно його нашаткуйте (можна, в принципі, видавити через чеснокодавку).

Крок - 3
04

Тепер помістіть неглибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне масло і добре прогрійте. Потім закиньте в сотейник подрібнений часник і обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи насиченого часникового аромату.

Крок - 4
05

Далі додайте в сотейник нарізану ковбасу і смажте, весь час помішуючи, близько 3 хвилин. Але дивіться, щоб ковбаса залишалася все-таки світлою і не пригоріла.

Крок - 5
06

Тепер посуньте трохи присмажену ковбасу в часнику на один бік дна сотейника, а на другий долийте трохи рослинного масла (якщо буде потреба) і розбийте по черзі курячі яйця.

Крок - 6
07

Коли побачите, що яйця почнуть утворювати кірочку з білка, перемішайте весь вміст сотейника за допомогою кухонної лопатки до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 7
08

Потім закиньте в сотейник подрібнений перець чилі, посипте невеликою кількістю панірувальних сухарів. Приправте чорним меленим перцем і добре присахаріть.

Крок - 8
09

Далі полийте вміст сотейника соєвим соусом і, ретельно ще раз все перемішавши, заберіть готову страву з вогню.

Крок - 9
10

Готова яєчня з ковбасою подається, виклавши її на тарілки і, прикрасивши свіжою зеленню петрушки. Готуйте і дивуйте ситним сніданком рідних і близьких.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибний суп пюре з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з картоплею 50 6 3 з 5 - детальніше -
Хворост домашній - покроковий рецепт, фото 1 Хворост домашній 65 3 3 з 5 - детальніше -
Варення з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук 85 1 2 з 5 - детальніше -
Рулетики з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з баклажанів 80 3 3 з 5 - детальніше -