Укр
Рус
Яєчня Другі страви Англійська кухня

Яєчня в мікрохвильовці


- переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Яєчня в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мікрохвильовці

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Яєчня в мікрохвильовці робиться всього за 1 хвилину, але мало хто знає, як правильно приготувати яйця саме в мікрохвильовій печі. Тонкощі створення апетитної глазуньи в мікрохвильовці описані в рецепті. Тільки врахуйте, що потужність у пічок різна, тому, щоб яйця дійшли до готовності, вам може знадобитися трохи більше або трохи менше часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яєчня в мікрохвильовці" (на 100 грам)

  • Білки4 гр.
  • Жири5 гр.
  • Вуглеводи8.4 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Щоб яєчня в мікрохвильовці вийшла ідеальною, використовуйте максимально свіжі яйця. Якщо вони пролежали вже кілька днів, результат буде гірше. Дістаньте яйця з холодильника мінімум за 30 хвилин до готування. У чашку, яка підходить для мікрохвильової печі, влийте звичайну чисту воду кімнатної температури. Всипте туди сіль і акуратно розбийте яйце, намагаючись не пошкодити жовток (ми спробуємо приготувати щось на зразок яєчні або яйця пашот).

Крок - 1
02

Надішліть чашку в мікрохвильовку на 60 секунд. Якщо ви готуєте яєчню в мікрохвильовій печі вперше, виставте спочатку 45 секунд і подивіться на результат. Можливо, вона вже приготується. Якщо ні, поверніть яйце в грубку ще на 15 секунд і знову перевірте ступінь готовності. Продовжуйте готувати імпульсами по 10-15 секунд, поки стан яєчні вас не задовольнить.

Крок - 2
03

Чашку з яєчнею вийміть з мікрохвильовки, зачерпніть яйце ложкою і перекладіть на паперовий рушник, щоб просушити. Якщо залишити яєчню в гарячій чашці, страва буде продовжувати готуватися ще якийсь час.

Крок - 3
04

Відріжте від хліба скибочку і підсмажте в тостері. Отриману грінку змастіть вершковим маслом і викладіть зверху яйце. Присипте бутерброд зеленою цибулею - і апетитний сніданок готовий.

Крок - 4
05

Можете відразу розрізати яєчню ножем, щоб жовток витік на хліб. Так вийде ще смачніше. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кетчуп з томатного соку - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп з томатного соку 45 1 2 з 5 - детальніше -
Корн Дог або сосиска в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Корн Дог або сосиска в тісті 35 2 2 з 5 - детальніше -
Вареники з картоплею та грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з картоплею та грибами 50 3 3 з 5 - детальніше -