Укр
Рус
Фрукти заморожені Десерти Російська кухня

Яблука заморожені

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1183 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Яблука заморожені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Заморожені яблука зберігають до 90% вітамінів і корисних речовин. Тому пропонуємо швидкий спосіб заготівлі фруктів. Акуратно нарізані часточки яблук знадобляться вам не тільки для компоту, а й для приготування пирогів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яблука заморожені" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи12.6 гр.
  • Калорії58 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для заморожування вибирайте тверді і не пошкоджені яблука. Переспілі, підгнилі плоди після розморожування можуть перетворитися в непривабливе пюре. Краще заморожувати яблука недавно зібрані, чим менше вони пролежать з моменту їх збору, тим краще. Почніть з миття яблук. Сполосніть їх під проточною водою. Протріть рушником.

Крок - 1
02

Потім очистіть шкірку. Для цього використовуйте овочечистку або ніж для очищення овочів, щоб зняти якомога тонку шкіру. Починайте чистити з боку стебла і рухайтеся по спіралі, повертаючи яблуко, поки не дійдете до нижньої частини фрукта.

Крок - 2
03

Розріжте яблуко гострим ножем на чотири частини. Потім виріжте плодоніжки і серцевину, роблячи це акуратно, щоб не пошкодити шматочки. Якщо ви маєте ніж для видалення серцевини, можете спочатку видалити її, перш ніж розрізати яблука на чверті.

Крок - 3
04

Кожну чверть яблука наріжте на більш тонкі, приблизно однакового розміру часточки. Якщо ви заморожуєте нарізані яблука для прикраси відкритих пирогів або іншої випічки, рівні часточки будуть виглядати естетичніше.

Крок - 4
05

Тепер підготуйте солодку воду. У глибоку миску налийте воду і додайте до неї дрібнокристалічний цукор. Розмішайте, поки цукор повністю не розчиниться. Нарізані часточки яблук, невеликими порціями, покладіть в миску з солодким сиропом і добре перемішайте. Кожен шматочок повинен покритися сиропом.

Крок - 5
06

Вийміть яблучні часточки з сиропу, трохи промокніть паперовим рушником і покладіть на деко, застелене пергаментним папером. Викладайте часточки в один шар і так, щоб вони не торкалися один до одного.

Крок - 6
07

Поставте деко в морозильну камеру на ніч. Вранці вийміть його з морозилки і розкладіть замерзлі часточки яблук акуратно, щоб не поламати їх, в щільний пакет із застібкою. Можете зберігати яблука в контейнерах із щільно закритими кришками, головне, щоб всередину не проникало повітря. Пакет або контейнер з часточками яблук знову покладіть в морозилку для їх подальшого зберігання.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тісто для піци - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для піци 120 1 3 з 5 - детальніше -
Піца домашня (дуже проста) - покроковий рецепт, фото 1 Піца домашня (дуже проста) 40 3 2 з 5 - детальніше -
Запечене стегно індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечене стегно індички 75 2 3 з 5 - детальніше -
Порційні курники - покроковий рецепт, фото 1 Порційні курники 75 4 3 з 5 - детальніше -