Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Пироги Випічка Чилійська кухня

Яблучно-гарбузовий пиріг

( 4.8333 4 56 6 оцінок)
657 - переглядів
90 хвилинпорцій - 4складність - 4 з 5
Яблучно-гарбузовий пиріг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Об'єднайте три ароматних і ситних продукту в це одне чудове задоволення. Приготуйте яблучно - гарбузовий пиріг до святкового столу.

Інгредієнти

  • Вершки 20 % 1/2 скл.
  • Гарбуз 1 скл.
  • сік лимонний 1 ст.л
  • Цукор 1/2 скл.
  • Яблуко 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Яйце 2 шт.
  • Вершкове масло 5 ст.л
  • Цукор тростинний 1/4 скл.
  • Кукурудзяний сироп 1/2 скл.
  • Пекани 1 1/4 скл.
  • Білок яєчний 1 ч.л
  • Борошно 1/4 скл.
  • Тісто 1 лист
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розкачайте готове тісто для майбутнього пирога, якщо необхідно, в більш тонкий лист на злегка посипаній борошном поверхні (або між двома шматками пергаментного паперу, посипаними борошном). Якщо тісто буде занадто теплим, охолодіть його, щоб воно затверділо.

Крок - 1
02

Помістіть тісто в готову форму для випічки. Складіть щільно на дно тісто і обіжміть акуратно краї за бажанням. Охолодіть в холодильнику протягом 30 хвилин.

Крок - 2
03

Помістіть форму для випічки на деко і накрийте охолоджену кірку тіста фольгою, наповніть її вагами (можна використовувати будь-які зерна). Надішліть в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів, і випікайте до тих пір, поки краї не стануть ледь золотистими, від 15 до 18 хвилин.

Крок - 3
04

Зніміть фольгу з зернами, потім змастіть дно і краї тіста збитим яєчним білком і продовжуйте пекти до тих пір, поки дно кірки також не стане ледь золотистим, ще 8-10 хвилин. Перемістіть випечений пиріг в холодне місце і охолодіть повністю.

Крок - 4
05

Тим часом розкладіть горіхи пекан на деку і запікайте до золотистого кольору близько 8-10 хвилин. Дайте охолонути і відокремте частину. Крупно наріжте відокремлену частину пекана для начинки і відкладіть в сторону. Розсипте решту горіхів пекан на дно охолодженої оболонки для пирога.

Крок - 5
06

Збийте кукурудзяний сироп, коричневий цукор, вершкове масло, куряче яйце і трохи солі в середній мисці. Вилийте утворену суміш поверх горіхів на корж. Надішліть назад в духовку і випікайте до готовності, від 20 до 25 хвилин. Перекладіть пиріг в прохолодне місце, поки він не охолоне.

Крок - 6
07

Для начинки пирога: очистіть від шкірки і серцевини і наріжте невеликими шматочками яблука. Змішайте нарізані яблука з цукром і лимонним соком в середній мисці.

Крок - 7
08

Розтопіть вершкове масло у великій неглибокій сковороді на середньому вогні, потім додайте яблука і томіть, періодично помішуючи, поки фрукти не стануть м'якими, але все ще збережуть свою форму, близько 10 хвилин. Додайте в сковороду борошно, перемішайте і повністю остудіть. (Розкладіть суміш на блюдо тонким шаром, щоб вона швидше охолола).

Крок - 8
09

Складіть яблучну суміш поверх і по краю охолодженого пирога (безпосередньо на вершині начинки з пекана), залишаючи невелику лунку в центрі пирога.

Крок - 9
10

Потім збийте в середній мисці гарбуз (використовуйте заздалегідь приготоване гарбузове пюре), вершки, цукор, куряче яйце і спеції. Вилийте начинку в центр пирога (безпосередньо зверху наповнення пекана) з яблуками як межа.

Крок - 10
11

Надішліть пиріг в духовку і випікайте до тих пір, поки гарбузовий центр не буде злегка підрум'янений, від 50 хвилин до 1 години. Якщо кірка буде ставати занадто коричневою, накрийте її фольгою. Дайте пирогу повністю охолонути на підставці.

Крок - 11
12

Посипте раніше підготовлену частину пекана поверх випічки, наближаючи максимально до яблучної начинки. Наріжте готовий яблучно - гарбузовий пиріг скибочками і подавайте зі збитими вершками до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Яєчня з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з грибами 35 2 2 з 5 - детальніше -
Аджика грузинська - покроковий рецепт, фото 1 Аджика грузинська 85 1 3 з 5 - детальніше -
Террін з індички - покроковий рецепт, фото 1 Террін з індички 50 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Пінчер кучерявий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пінчер кучерявий 80 7 4 з 5 - детальніше -