Укр
Рус
Торти Випічка Українська кухня

Яблучний торт з безе

( 4.9167 4 512 12 оцінок)
925 - переглядів
70 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Яблучний торт з безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей яблучний торт з безе - один з кращих яблучних десертів, у безе хрусткий зовнішній вигляд, а у пирога м'який, і яблука володіють таким чудовим смаком і текстурою, дійсно чудовий і втішний осінній десерт.

Інгредієнти

  • Білок яєчний 4 шт.
  • Кориця 1 ч.л
  • сік лимонний 1/4 скл.
  • Яблуко 4 шт.
  • Борошно 280 г.
  • Сіль 1/4 ч.л
  • Розпушувач для тіста 2 1/2 ч.л
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Цедра 1 ст.л
  • Сметана 60 г.
  • Жовток 4 шт.
  • Цукор 300 г.
  • Вершкове масло 115 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть рослинним маслом (26 см) форму для випічки (зі знімним дном). Підготуйте яблука для майбутньої випічки. Для початку, очистіть фрукт від шкірки, вичистіть насіння і середину, а потім наріжте невеликими скибочками.

Крок - 1
02

У великій мисці змішайте скибочки яблука з лимонним соком, корицею і невеликою кількістю борошна. Ретельно все перемішайте і відставте до готовності до використання. Приготуйте тісто для торта. Змішайте в глибокій мисці з допомогою кухонного вінчика просіяне борошно, розпушувач для тіста і сіль.

Крок - 2
03

В іншій мисці змішайте вершкове масло і цукор до повного перемішування і утворення однорідної кремоподібної маси.

Крок - 3
04

Залийте в миску курячі яєчні жовтки, додайте сметану (бажано високої жирності), цедру лимона і ванільний екстракт. За допомогою міксера збийте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Засипте в утворену суміш, раніше підготовлену борошняну масу і збийте все, до утворення однорідної не надто густої маси (тіста).

Крок - 5
06

Вилийте приготоване тісто в підготовлену форму для випічки, рівномірно розподіливши по всьому дну, і розкладіть скибочки яблука зверху. Надішліть форму в попередньо розігріту духовку і запікайте близько 30 хвилин.

Крок - 6
07

Тим часом приготуйте безе. Збийте яєчні білки до утворення піни за допомогою міксера. Поступово додайте в збиті білки цукор і продовжуйте збивати масу весь час, поки вона не стане дуже повітряною і густою.

Крок - 7
08

Вийміть форму з духовки, додайте збиті яєчні білки поверх пирога і запікайте ще 20 хвилин до золотистого кольору. Запустіть гострий ніж повністю навколо внутрішнього краю форми і витягніть пиріг. Дайте трохи охолонути яблучному торту з безе при кімнатній температурі перед подачею на стіл. Такий торт зможе прикрасити не тільки повсякденний стіл, а й святковий.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт - покроковий рецепт, фото 1 Торт 80 6 4 з 5 - детальніше -
Классический торт Зебра - покроковий рецепт, фото 1 Классический торт Зебра 90 6 3 з 5 - детальніше -
Торт Лебединое озеро - покроковий рецепт, фото 1 Торт Лебединое озеро 120 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Пьяная вишня - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пьяная вишня 60 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Булочка для бургеров - покроковий рецепт, фото 1 Булочка для бургеров 50 1 3 з 5 - детальніше -
Бургер с говядиной - покроковий рецепт, фото 1 Бургер с говядиной 45 2 2 з 5 - детальніше -
Кетчуп из томатного сока - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп из томатного сока 45 1 2 з 5 - детальніше -