Укр
Рус
Пироги Випічка Угорська кухня

Яблучний пиріг "В гостях у бабусі"

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

925 - переглядів
70 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Яблучний пиріг "В гостях у бабусі" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні ми готуємо яблучний пиріг, насичений торт з дуже гладкою текстурою, легким і дуже соковитим інтер'єром, а також чудовим смаком і ароматом яблука. Його приготування також дуже просте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Яблучний пиріг "В гостях у бабусі"" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи26.6 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, розіб'ємо в миску яйця, додамо щіпку солі і цукор. Зіб'ємо міксером, почнемо на малій швидкості, поки цукор дещо не інтегрується, а потім піднімемося на максимальну швидкість. Ми повинні збивати протягом декількох хвилин, поки не побачимо, що суміш досить кремова і вона збільшилася в обсязі вдвічі.

Крок - 1
02

Поступово додаємо молоко, підливаючи його в суміш і збиваючи на малій швидкості. Ми також додамо масло і знову перемішаємо, продовжуючи на малій швидкості. Масло має бути розтопленим, але не гарячим, інакше суміш може згорнутися. Так само додамо ванільний екстракт.

Крок - 2
03

В іншій мисці ми змішаємо борошно і дріжджі, а також додамо їх в суміш. Найкраще це робити через сито, щоб борошно розсипалося, і знову перемішати. Ми можемо робити це міксером на малій швидкості, роблячи м'які і обволікаючі руху, так ми зробимо тісто більш повітряним і соковитим.

Крок - 3
04

Тепер приступимо до приготування яблук. Їх потрібно очистити, видалити серцевину і нарізати дуже тонкими скибочками. Найкраще використовувати мандоліну, але якщо у вас її немає, не хвилюйтеся, тому що їх ідеально можна очистити за допомогою гострого ножа.

Крок - 4
05

Після того, як ми наріжемо всі яблука, ми додамо їх в суміш, яку раніше приготували і перемішаємо, щоб часточки добре розподілилися.

Крок - 5
06

Все, що нам залишилося зробити, це вилити приготоване тісто у форму, в якій ми хочемо спекти пиріг. Використовуйте прямокутну форму розміром приблизно 28 х 21 см, вкриту папером для випічки. Ставимо яблучний пиріг в духовку, яку необхідно попередньо розігріти, і запікаємо при температурі близько 180 градусів, поки не побачимо, що пиріг застиг, на приготування йде близько 50 хвилин, але час сильно варіюється в залежності від духовки.

Крок - 6
07

Витягнувши яблучний пиріг «В гостях у бабусі» з духовки, даємо йому охолонути і безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо всю поверхню шаром цукрової пудри.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе, тушковане в молоці - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе, тушковане в молоці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Бастурма з індички - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма з індички 65 1 2 з 5 - детальніше -