Ароматний та освіжаючий пунш на основі яблучного сидру. Такий напій ідеально підходить для літньої вечірки. Для приготування зігріваючого напою сидр замініть гарячим яблучним соком.
Перед змішуванням потрібно переконатися, що всі напої мають однакову температуру. Надішліть їх у холодильник на 1–2 години. У великий скляний глечик влийте яблучний сидр, горілку зі смаком яблука та міцний яблучний сидр. Додайте сельтерську воду. Як альтернатива, можна використовувати содову, або звичайну мінеральну. Переміксуйте суміш до однорідності.
Для створення декору на келихах для подачі пуншу, приготуйте 2 широкі глибокі миски. В одну всипте мелену корицю та цукор. Щоб додати напою легку карамельну нотку, використовуйте коричневий цукор тростини. Добре переміксуйте суміш вилкою.
У другу миску влийте трохи холодної води. Щоб обідок вийшов насиченішим, використовуйте замість води кленовий сироп або розтоплений мед.
Обідок чистого та сухого келиха опустіть у воду на 5–7 мм. Не перевертаючи, трохи зтрусіть зайву воду. Зануріть мокрий край ємності в суміш кориці та цукру і трохи переверніть. Переконайтеся, що вона рівномірно накрила обідок. Акуратно, щоб не пошкодити прикрасу, налийте в келихи пунш.
Яблуко ретельно вимийте під проточною водою та просушіть паперовим рушником. Щоб зробити подачу напою цікавішою, можна використовувати плоди різних кольорів. Розділіть фрукт навпіл і видаліть серцевину з насінням. Наріжте тонкими часточками. По центру яблучного шматочка зробіть невеликий надріз. Прикрасьте часточками келихи з пуншем. Приємної дегустації!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти