Сангрія - один з типових літніх напоїв. Його можна вживати цілий рік, але в спеку найкраще. Кількість і інгредієнти змінюються за смаком кожного, тому вміст алкоголю може бути так само помірним за смаком кожного. Якщо ви коли-небудь замислювалися, як готується сангрія, скажімо вам, що це дуже легко. Кількість вина і безалкогольних напоїв може варіюватися за смаком, як і інші інгредієнти.
Вимийте під проточною водою фрукти, які ви збираєтеся використовувати в цьому рецепті. Далі вимиті і трохи просушені персики викладіть на обробну дошку і ножем наріжте фрукт дрібними кубиками.
Далі очистіть яблуко від нутрощів і кісточок, а потім наріжте (в шкірці) так само, як і персик.
Тепер на кухонній дошці наріжте лимон і апельсин тонкими кільцями, а потім розріжте кожне навпіл, якщо побачите, що вони дуже великі. Це вже на ваш розсуд.
Розлийте вино (це повинно бути обов'язково червоне) в скляну або нержавіючу ємність (каструлю). Додайте в каструлю з вином лимонний сік, а ще краще використовувати содову.
Додайте в каструлю всі раніше подрібнені фрукти. Зарезервуйте кілька скибочок лимона, якщо хочете використовувати його в фінальному приготуванні. Засипте в каструлю так само цукор або цукрову пудру.
Нарешті додайте в каструлю джин, ви можете використовувати, якщо хочете горілку або інший лікер. Добре перемішайте вміст каструлі дерев'яною лопаткою, щоб цукор повністю розчинився.
Далі покладіть багато льоду в банку (можна використовувати графин) і наповніть його приготованим вином сангрією. Далі ретельно ще раз все перемішайте лопаткою або кухонною ложкою і напій готовий до подачі.
Коли ви будете подавати сангрію до столу, киньте фрукти і лід в келихи. Перемішайте і прикрасьте основу ємності скибочкою лимона (за бажанням). Якщо вам подобаються літні напої, радимо перевірити цей рецепт, як приготувати сангрію.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти