Укр
Рус
Сангрія Напої Українська кухня

Вино Сангрія

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

991 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Вино Сангрія - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Сангрія - один з типових літніх напоїв. Його можна вживати цілий рік, але в спеку найкраще. Кількість і інгредієнти змінюються за смаком кожного, тому вміст алкоголю може бути так само помірним за смаком кожного. Якщо ви коли-небудь замислювалися, як готується сангрія, скажімо вам, що це дуже легко. Кількість вина і безалкогольних напоїв може варіюватися за смаком, як і інші інгредієнти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вино Сангрія " (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії102 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вимийте під проточною водою фрукти, які ви збираєтеся використовувати в цьому рецепті. Далі вимиті і трохи просушені персики викладіть на обробну дошку і ножем наріжте фрукт дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Далі очистіть яблуко від нутрощів і кісточок, а потім наріжте (в шкірці) так само, як і персик.

Крок - 2
03

Тепер на кухонній дошці наріжте лимон і апельсин тонкими кільцями, а потім розріжте кожне навпіл, якщо побачите, що вони дуже великі. Це вже на ваш розсуд.

Крок - 3
04

Розлийте вино (це повинно бути обов'язково червоне) в скляну або нержавіючу ємність (каструлю). Додайте в каструлю з вином лимонний сік, а ще краще використовувати содову.

Крок - 4
05

Додайте в каструлю всі раніше подрібнені фрукти. Зарезервуйте кілька скибочок лимона, якщо хочете використовувати його в фінальному приготуванні. Засипте в каструлю так само цукор або цукрову пудру.

Крок - 5
06

Нарешті додайте в каструлю джин, ви можете використовувати, якщо хочете горілку або інший лікер. Добре перемішайте вміст каструлі дерев'яною лопаткою, щоб цукор повністю розчинився.

Крок - 6
07

Далі покладіть багато льоду в банку (можна використовувати графин) і наповніть його приготованим вином сангрією. Далі ретельно ще раз все перемішайте лопаткою або кухонною ложкою і напій готовий до подачі.

Крок - 7
08

Коли ви будете подавати сангрію до столу, киньте фрукти і лід в келихи. Перемішайте і прикрасьте основу ємності скибочкою лимона (за бажанням). Якщо вам подобаються літні напої, радимо перевірити цей рецепт, як приготувати сангрію.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Юшка з сьомги - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з сьомги 40 5 2 з 5 - детальніше -
Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Глазур для еклерів - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для еклерів 35 1 2 з 5 - детальніше -
Багет в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Багет в домашніх умовах 75 1 3 з 5 - детальніше -