Укр
Рус
Мариновані помідори Консервування Єврейська кухня

В’ялені помідори

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

686 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
В’ялені помідори - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: В ялити

опис

Ви можете приготувати в'ялені помідори в простій духовці, використовуючи сливові або черрі. Швидко і легко в'ялені в духовці помідори додадуть аромат будь-якій страві.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "В’ялені помідори " (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії81 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цього рецепту в'ялених помідорів можете використовувати черрі або сливи. Якщо ви використовуєте сливові помідори, їх слід розрізати навпіл уздовж. Сливові помідори - це будь-який італійський сорт помідора, що має форму сливи. У продуктових магазинах такі помідори є найбільш поширеним сортом. Обраний вами сорт помідорів добре вимийте під проточною водою.

Крок - 1
02

Розігрійте духовку до 200 градусів по Цельсія. Для сливових помідорів: розріжте овоч навпіл уздовж. Для помідорів чері залиште плоди цілком. Надішліть вимиті помідори в невелику миску і трохи просушіть. Рясно полийте помідори оливковbv або рослинним маслом.

Крок - 2
03

Далі приправте помідори попередньо очищеним від лушпиння і вичавленим через чеснокодавку часником, рясно посипте овоч сіллю, чорним меленим перцем і невеликою кількістю цукру.

Крок - 3
04

Викладіть помідори на не змазаний рослинним маслом деко. Збризніть кожен плід оливковим або рослинним маслом і посипте раніше вичавленими зубчиками часнику. Приправте овоч цукром і сіллю і перемішайте акуратно. Розподіліть помідори на деку в один шар.

Крок - 4
05

Надішліть деко з помідорами в попередньо розігріту духовку і запікайте близько 15-20 хвилин для помідорів чері і 35-40 хвилин для сливових помідорів.

Крок - 5
06

Такі в'ялені помідори слід зберігати в герметичному контейнері в холодильнику. Вони залишатимуться в хорошому стані приблизно від 3 до 5 днів. Ви можете додати в'ялені помідори в салат, щоб надати йому аромат. Приправте запечені курячі грудки в'яленими помідорами, додайте ці помідори в будь-яку страву з макаронів або використовуйте їх для приготування сальси. Насолоджуйтесь в'яленими помідорами як самостійним гарніром. Для додання смаку посипте трохи пармезаном.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мастика з маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з маршмеллоу 40 1 4 з 5 - детальніше -
Гарячий шоколад з прянощами - покроковий рецепт, фото 1 Гарячий шоколад з прянощами 15 2 2 з 5 - детальніше -
Шурпа по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа по татарськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Крильця баффало в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Крильця баффало в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -