Укр
Рус
Волован Закуски Італійська кухня

Воловани

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1631 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Воловани - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Воловани - відмінна, а головне смачна і швидка в приготуванні закуска з шинкою і твердим сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Воловани" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири19.8 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії307 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готове заморожене листкове тісто відмінна знахідка для приготування волованів. Повністю морожене тісто не придатне до роботи. Його потрібно спочатку розморозити: до м'якого стану або коли воно вже стало гнучким, але не дуже м'яким. Вийміть тісто з упаковки. Покладіть його на присипаний борошном стіл і залиште, поки тісто не відтане до потрібного вам стану.

Крок - 1
02

Потім тісто тонко розкачайте. Розріжте його ножем на квадрати. На кожному з квадратів тіста зробіть акуратно надрізи з чотирьох сторін, відступаючи від краю приблизно 1 сантиметр. Як би намалюйте квадрат в квадраті. При надрізанні не розрізайте повністю тісто в двох кутах квадрата, що знаходяться по діагоналі один від одного, щоб внутрішній квадрат не вивалився.

Крок - 2
03

Щоб отримати гарні воловани у вигляді башточок, вам необхідно загорнути краї тіста. Візьміть один кут квадрата, де розрізаний повністю внутрішній кут тіста і загорніть його на кут внутрішнього квадрата по діагоналі. Візьміть другий кут тіста і покладіть на кут тіста по діагоналі. Куточки трохи притисніть пальцем.

Крок - 3
04

У вас повинні вийти ромби з завитками. Викладіть заготовки з тіста на деко, змащене невеликою кількістю рослинного масла.

Крок - 4
05

В окрему невелику глибоку ємність розбийте яйце. Збовтайте його виделкою до однорідного стану. За допомогою пензлика змастіть всю поверхню тіста збитим яйцем.

Крок - 5
06

Використовуючи вилку або зубочистку, виконайте дірочки на дні тіста, щоб під час випікання виходив пар, тісто добре піднялося і не залишилося вологим всередині. Розігрійте духовку до 205 градусів за Цельсієм. Поставте деко з ромбами в духовку на 10 хвилин, для попереднього запікання.

Крок - 6
07

Поки тісто запікається у духовці, приготуйте не солодку начинку для волованів. Наріжте невеликими шматочками шинку (можна використовувати будь-яке м'ясо), натріть на дрібній тертці твердий сир (вибирайте той, який дуже добре плавиться, можна взяти кілька видів сиру). Покладіть сир і шинку в миску і перемішайте.

Крок - 7
08

Через 10 хвилин вийміть з духовки тісто. На дно кожного волована покладіть невелику кількість гірчиці, потім шинку з сиром. Знову поставте в розігріту духовку на 7-8 хвилин або поки тісто не підрум'яниться.

Крок - 8
09

Пір'я зеленої цибулі вимийте під холодною водою. Дрібно наріжте. Перед подачею посипте воловани нарізаною зеленою цибулею. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ханум - покроковий рецепт, фото 1 Ханум 120 5 4 з 5 - детальніше -
Суп зі свинини в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Суп зі свинини в мультиварці 75 4 3 з 5 - детальніше -
Соус ткемалі класичний - покроковий рецепт, фото 1 Соус ткемалі класичний 35 1 2 з 5 - детальніше -
Буріто по-мексиканськи - покроковий рецепт, фото 1 Буріто по-мексиканськи 40 3 3 з 5 - детальніше -