Укр
Рус
Волован Закуски Італійська кухня

Воловани з начинкою

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

979 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Воловани з начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Волован з начинкою з сирно-овочевої суміші - це ідеальний баланс смаку і текстури. Приготуйте таку закуску навіть до банкетного столу і ви зрозумієте, що страва точно не буде в числі програшних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Воловани з начинкою" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи13.9 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте духовку до 180 градусів. Посипте робочу поверхню борошном і розкачайте готове листкове тісто в лист товщиною близько одного сантиметра. Розріжте за допомогою спеціальної форми для формування печива на тісті невеликого розміру кола.

Крок - 1
02

Помістіть в центр кожного кола з тіста невелику зубчасту форму для печива і злегка натисніть, щоб створити надрізи.

Крок - 2
03

Покладіть утворені заготовки з тіста на деко і рясно змастіть зверху заздалегідь розтопленим вершковим маслом. Надішліть деко з заготовками в розігріту духовку і випікайте протягом 10-12 хвилин. Вийміть з духовки і остудіть.

Крок - 3
04

Щоб приготувати білий соус, розігрійте трохи вершкового масла в що не допускає пригорання каструлі. Додайте в розтоплене масло просіяне борошно і смажте, помішуючи, протягом 1 хвилини.

Крок - 4
05

Потім залийте в каструлю молоко, перемішайте і варіть, поки суміш не загусне. Далі додайте в каструлю пластівці чилі, чорний мелений перець, сіль і знову, добре все перемішавши, зніміть ємність з вогню.

Крок - 5
06

Нагрійте вершкове масло в іншій антипригарній каструлі. Додайте в масло заздалегідь очищений від хвостика і нутрощів болгарський перець, суцвіття заздалегідь вимитої і нарізаної невеликими шматками брокколі і кукурудзяні ядра. Перемішайте все і смажте протягом 1 хвилини.

Крок - 6
07

Потім додайте в обсмажені овочі трохи солі і подрібнену гілочку чебрецю. Добре перемішайте вміст сковороди і продовжуйте томити ще кілька хвилин.

Крок - 7
08

Далі розігрійте в каструлі білий соус, додайте в нього тушковані овочі і заздалегідь натертий на крупній тертці твердий сир, перемішайте все і варіть близько однієї хвилини.

Крок - 8
09

Тепер утворіть поглиблення в центрі кожної спеченої заготовки з тіста і помістіть їх на блюдо для сервірування. Покладіть в поглиблення заготовок трохи раніше утвореної овочевої суміші і відразу ж подайте до столу красиві і апетитні воловани з начинкою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курячої печінки 60 5 3 з 5 - детальніше -
Тропічний смузі - покроковий рецепт, фото 1 Тропічний смузі 35 1 2 з 5 - детальніше -
Салат «П’ять хвилин» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «П’ять хвилин» 35 3 3 з 5 - детальніше -
Класичний томатний соус - покроковий рецепт, фото 1 Класичний томатний соус 40 1 2 з 5 - детальніше -