Укр
Рус
Волован Закуски Італійська кухня

Воловани з морепродуктами

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1016 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Воловани з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Тунець, вугор і лосось, ось що додасть пікантний смак цій закусці на свята! Приготуйте красиві воловани з морепродуктами і переконайтеся, як вони надихнуть ваших гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Воловани з морепродуктами" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в її рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Потім засипте в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення інгредієнта.

Крок - 1
02

Потім додайте в сковорідку до цибулі, попередньо вимиту, відварену і подрібнену на частини капусту брокколі, добре посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і смажте вміст, помішуючи, ще близько 10 хвилин.

Крок - 2
03

Далі перекладіть вміст сковороди в глибоку чашу блендера, охолодіть до кімнатної температури, а потім блендером все ретельно збийте, до утворення однорідної пюреобразної суміші.

Крок - 3
04

Тепер викладіть лист готового листкового тіста на обробну дошку або піднос, а потім за допомогою спеціальної форми або склянки утворіть на ньому невеликі круглі заготовки. У рівномірної частини заготовок за допомогою чарки або менше діаметром форми видавіть кола.

Крок - 4
05

Далі частину заготовок (які залишилися в колишньому вигляді) рясно промажте заздалегідь приготовленою сумішшю з розчиненого цукру в воді і накрийте вирізаними раніше колами з тіста. Тепер відправте піднос з утвореними заготовками з тіста в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер викладіть пюреобразну суміш з брокколі в миску і додайте трохи сиру маскарпоне. Потім присоліть вміст, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 6
07

Далі за допомогою кондитерського мішка наповніть вже випечені заготовки з тіста (воловани) частиною підготовленої маси брокколі. Потім в певну кількість волованів укладіть поверх начинки шматочки заздалегідь нарізаного лосося.

Крок - 7
08

В іншу частину волованів укладіть шматочки тунця, а в третю - копчений вугор. Потім знову акуратно видавіть шар начинки з брокколі на шматочки морепродуктів.

Крок - 8
09

Тепер на кожен волован укладіть красиво скручений лосось, тунець і вугор, прикрасьте зеленню і подавайте красиві і апетитні воловани з морепродуктами до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
торт Мурашник - покроковий рецепт, фото 1 торт Мурашник 90 7 4 з 5 - детальніше -
В’ялені помідори - покроковий рецепт, фото 1 В’ялені помідори 35 1 2 з 5 - детальніше -