Тунець, вугор і лосось, ось що додасть пікантний смак цій закусці на свята! Приготуйте красиві воловани з морепродуктами і переконайтеся, як вони надихнуть ваших гостей.
Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в її рослинне або оливкове масло і добре прогрійте. Потім засипте в гаряче масло попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення інгредієнта.
Потім додайте в сковорідку до цибулі, попередньо вимиту, відварену і подрібнену на частини капусту брокколі, добре посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і смажте вміст, помішуючи, ще близько 10 хвилин.
Далі перекладіть вміст сковороди в глибоку чашу блендера, охолодіть до кімнатної температури, а потім блендером все ретельно збийте, до утворення однорідної пюреобразної суміші.
Тепер викладіть лист готового листкового тіста на обробну дошку або піднос, а потім за допомогою спеціальної форми або склянки утворіть на ньому невеликі круглі заготовки. У рівномірної частини заготовок за допомогою чарки або менше діаметром форми видавіть кола.
Далі частину заготовок (які залишилися в колишньому вигляді) рясно промажте заздалегідь приготовленою сумішшю з розчиненого цукру в воді і накрийте вирізаними раніше колами з тіста. Тепер відправте піднос з утвореними заготовками з тіста в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 15 хвилин.
Тепер викладіть пюреобразну суміш з брокколі в миску і додайте трохи сиру маскарпоне. Потім присоліть вміст, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.
Далі за допомогою кондитерського мішка наповніть вже випечені заготовки з тіста (воловани) частиною підготовленої маси брокколі. Потім в певну кількість волованів укладіть поверх начинки шматочки заздалегідь нарізаного лосося.
В іншу частину волованів укладіть шматочки тунця, а в третю - копчений вугор. Потім знову акуратно видавіть шар начинки з брокколі на шматочки морепродуктів.
Тепер на кожен волован укладіть красиво скручений лосось, тунець і вугор, прикрасьте зеленню і подавайте красиві і апетитні воловани з морепродуктами до святкового столу.
Випадкові рецепти