Укр
Рус
Волован Закуски Італійська кухня

Воловани з листкового тіста

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1262 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Воловани з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хрусткі воловани з листкового тіста, наповнені смачною начинкою з м'ясного асорті, сиру камамбер, оливок і помідорів, посипаних твердим сиром, - відмінна закуска для домашніх вечірок і хороша ідея для вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Воловани з листкового тіста" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири13.7 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

За допомогою слайсера або гострого ножа наріжте шинку тонкими кільцями. Потім викладіть скибочки м'ясного продукту на обробну дошку, наріжте тонкими смужками, а потім наріжте дрібними квадратами.

Крок - 1
02

Потім на кухонну дошку викладіть круглий сир камамбер. У цьому рецепті можна використовувати сир моцарелла, сулугуні або фета, але саме камамбер надає страві певну пікантність. Отже, наріжте молочний продукт спочатку на смуги, а потім подрібніть на дрібні кубики.

Крок - 2
03

Так само наріжте тонкими кільцями маслини (продукт обов'язково потрібно вибирати без кісточки). Потім помийте під проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх невеликими шматочками. На самій великій тертці натріть твердий сир і залиште до подальшого використання.

Крок - 3
04

Потім викладіть на стіл лист листкового тіста і за допомогою спеціального кондитерського ножа наріжте його на довгі смуги шириною близько 4 сантиметрів. Потім розріжте ці смуги на невеликі квадрати (десь 4 * 4).

Крок - 4
05

Далі змастіть рясно рослинним маслом круглі отвори в спеціальній формі для випічки кексів, а потім акуратно укладіть в кожне раніше підготовлені квадрати з тіста. Трохи продавіть тісто всередину поглиблення форми, створивши таким чином певні конвертики з тіста.

Крок - 5
06

Потім на дно кожного конверта з тіста покладіть раніше нарізану шинку, потім викладіть подрібнені шматочки сиру камамбер та кільця маслин.

Крок - 6
07

Тепер поверх маслин викладіть скибочки раніше нарізаних помідорів і рясно притрусіть кожен майбутній волован попередньо натертим на крупній тертці сиром.

Крок - 7
08

Далі помістіть форму з майбутньою закускою в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 15 хвилин, до золотистого тіста і розплавлення сиру.

Крок - 8
09

Потім готові воловани з листкового тіста викладіть на гарне блюдо, прикрасьте гілочками попередньо вимитої зелені петрушки і насолоджуйтеся чудовою закускою.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Домашні пельмені 65 3 3 з 5 - детальніше -
Горіховий соус з часником - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус з часником 25 1 2 з 5 - детальніше -