Укр
Рус
Волован Закуски Італійська кухня

Воловани з куркою і грибами

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

937 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Воловани з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Воловани - це класична закуска італійської кухні, виготовлена з золотистої і хрусткої оболонки з листкового тіста, яка наповнена солодким і смачним кремовим соусом з куркою і грибами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Воловани з куркою і грибами" (на 100 грам)

  • Білки3.5 гр.
  • Жири4.8 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії70 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу ретельно помийте під проточною водою тушку курки, яку можете придбати в будь-якому магазині або на ринку. Якщо ви захочете використовувати домашню курку, то пам'ятайте, що її потрібно буде виварювати трохи довше. Отже, вимиту курку просушіть, а потім покладіть всередину тушки свіжу зелень петрушки, і акуратно зв'яжіть її ниткою, щоб при варінні не розвалювалася.

Крок - 1
02

Далі розріжте на дві частини попередньо вимитий лимон, а потім рясно промажте однією половиною фрукта (видавлюючи сік) зав'язану тушку курки.

Крок - 2
03

Потім помістіть глибоку каструлю на плиту, укладіть в неї нарізану цибулю-порей, подрібнену селеру, попередньо вимиту і нарізану невеликими шматками моркву і очищену від лушпиння і розрізану на дві частини ріпчасту цибулю.

Крок - 3
04

Потім засипте в каструлю чорний перець горошком, гвоздику і трохи ягід ялівцю. Додайте так само лавровий лист, залийте в каструлю воду, повністю покривши вміст, добре посоліть і, накривши кришкою, залиште варитися, до повної готовності курки, не менше години.

Крок - 4
05

Далі помийте холодною водою печериці та на обробній дошці наріжте їх дрібними кубиками. Потім помістіть на плиту невеликий сотейник, покладіть в нього нарізані гриби і залийте воду, повністю покривши їх.

Крок - 5
06

Тепер залийте в сотейник свіжовичавлений сік лимона, додайте нарізане невеликими шматочками вершкове масло, доведіть до кипіння і варіть, періодично помішуючи, до готовності грибів, близько 15-20 хвилин.

Крок - 6
07

Далі вийміть вже відварену курку з каструлі, відокремте біле м'ясо від шкірки і на кухонній дошці наріжте дрібними кубиками. Тепер відлийте за допомогою ополоника невелику кількість раніше приготовленого курячого бульйону в окрему ємність.

Крок - 7
08

Потім відправте невеликий сотейник на плиту укладіть в нього вершкове масло і розтопіть. Засипте в гаряче масло просіяне борошно і обсмажуйте, постійно мішаючи, до утворення густої маси.

Крок - 8
09

Потім залийте в сотейник раніше підготовлений бульйон, засипте відварені печериці, заздалегідь подрібнені гриби сморчки та, ретельно все перемішавши, томіть близько 5 хвилин на слабкому вогні.

Крок - 9
10

Далі засипте в сотейник подрібнену курку, додайте вершки або високої жирності сметану, ретельно все переміщайте і варіть ще приблизно 7 хвилин, до загусання вмісту.

Крок - 10
11

Потім залийте в сотейник трохи коньяку, засипте заздалегідь подрібнену зелень петрушки, перемішайте і продовжуйте томити вміст сотейника близько 5 хвилин.

Крок - 11
12

Далі розбийте в невелику миску куряче яйце, залийте в нього невелику кількість утвореного соусу з сотейника, перемішайте, а потім знову перелийте все назад в ємність з соусом. Протоміть близько 2 хвилин, а потім зніміть сотейник з вогню.

Крок - 12
13

Далі викладіть на гарне блюдо придбану в магазині готову булочну заготовку (спеціально для цієї страви) або приготуйте самостійно, акуратно укладіть всередину неї раніше підготовлену начинку і подавайте красиві воловани з куркою і грибами до столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грінки в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Грінки в мікрохвильовці 35 2 3 з 5 - детальніше -
Коржі базлама - покроковий рецепт, фото 1 Коржі базлама 80 2 3 з 5 - детальніше -
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Фрукти заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -
Закуска із помідор - покроковий рецепт, фото 1 Закуска із помідор 35 3 3 з 5 - детальніше -