Укр
Рус
Печиво Випічка Італійська кухня

Вівсяне печиво з медом

( 4.9000 4 530 30 оцінок)

3464 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Вівсяне печиво з медом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чарівний смак вівсяного печива знайомий нам з дитинства. Ніжні, хрусткі печеньки і сьогодні відмінно виглядають з чашкою кави, чаю або молока. Їх люблять дорослі, і на відміну від вівсяної каші, вони припадають до смаку дітлахам. Сьогодні рецептів приготування такого печива можна нарахувати дуже багато, адже можна сміливо експериментувати і додавати різні додаткові інгредієнти, щоб зробити смак більш насиченим цікавим. Представляємо вашій увазі чудовий варіант таких ласощів і рекомендуємо приготувати за нашим рецептом вівсяне печиво з медом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вівсяне печиво з медом" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири20 гр.
  • Вуглеводи42.1 гр.
  • Калорії398 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Це печиво - справжня знахідка для господинь, які люблять побалувати своїх рідних смачною і корисною домашньою випічкою. Для того, щоб приготувати вівсяне печиво з медом за цим рецептом, вам потрібно зовсім небагато часу, буквально за якихось півгодини у вас вже буде готове це частування. Отже, насамперед потрібно підготувати всі компоненти. Дане печиво є смачне асорті з безлічі інгредієнтів, які в такому поєднанні виглядають ну дуже вдало. Отже, для початку потрібно очистити (при необхідності) горіхи, а потім подрібнити їх. Також шоколад потрібно нарізати дрібними шматочками.

Крок - 1
02

Вершкове масло повинно бути рідким, тому його потрібно розтопити. Ну і яйце збиваємо в окремій ємності.

Крок - 2
03

Тепер, коли всі складові для нашого печива готові, приступаємо безпосередньо до приготування тіста. В даному випадку тісто не зовсім буде схоже на тісто в звичному для нас розумінні, це скоріше гарна суміш. Отже, перш за все в глибоку ємність просіюємо стакан пшеничної муки. Потім додаємо цукор і вівсяні пластівці і перемішуємо все.

Крок - 3
04

Далі кидаємо вівсяні і пшеничні висівки і теж перемішуємо. Після цього відправляємо в ємність насіння кунжуту і насіння і знову перемішуємо вміст.

Крок - 4
05

На наступному етапі вливаємо розтоплене вершкове масло. Тепер дуже ретельно перемішуємо всі інгредієнти між собою, щоб вони повністю покрилися маслом.

Крок - 5
06

Після цього повторюємо процедуру, додавши яйце. Далі по черзі додаємо горіхи, шоколад і журавлину, поетапно перемішуючи вміст.

Крок - 6
07

Останнім в наше тісто додаємо мед. Краще якщо мед буде м'яким і рідким. Ще раз перемішуємо всі інгредієнти до однорідності. У нас виходить густа, але при цьому в'язка маса, з якої ми і будемо пекти наше печиво. Деко змащуємо вершковим маслом, при необхідності застилаємо його пекарським папером.

Крок - 7
08

Тепер формуємо печеньки. Набираємо в руку трохи суміші (приблизно столову ложку з гіркою), гарненько придавлюємо її, щоб надати форму і викладаємо на деко.

Крок - 8
09

Випікати вівсяне печиво потрібно всього 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. В результаті у нас виходить неймовірно красиве вівсяне печиво з медом, яке сміливо можна назвати витвором кулінарного мистецтва. Ніжні, хрусткі, але при цьому м'які і соковиті печеньки обов'язково порадують ваших домочадців і гостей.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Здобні пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Здобні пиріжки 50 5 3 з 5 - детальніше -
Карпаччо з яловичини з руколою - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з яловичини з руколою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб - покроковий рецепт, фото 1 Хліб 140 1 2 з 5 - детальніше -