Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Вівсяна каша з маслом

( 4.8000 4 515 15 оцінок)
2411 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Вівсяна каша з маслом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Дієта Дюкана

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рецепт надзвичайно апетитної каші.

Інгредієнти

  • Апельсин 2 шт.
  • Вівсяні пластівці 1 скл.
  • Молоко 0.4 л.
  • Ізюм 50 г.
  • Мед 1 ст.л
  • Вершкове масло 20 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Апельсини ретельно промити, один обдати кип'яченою водою, протерти на тертку цедру і вичавити сік. Другий почистити, розібрати на часточки.

Крок - 1
02

Помістити в ємність протерту цедру, додати апельсиновий сік, всипати вівсяні пластівці, влити молоко і зварити на повільному вогні кашу, безперервно перемішуючи.

Крок - 2
03

Зварену кашу заправити вершковим маслом, родзинками і медом, перемішати, розложити в піали, викласти зверху шматочки апельсина.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Гречка с курицей в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Гречка с курицей в мультиварке 50 5 3 з 5 - детальніше -
Тыквенная каша - покроковий рецепт, фото 1 Тыквенная каша 45 4 3 з 5 - детальніше -
Овсяная каша веганская - покроковий рецепт, фото 1 Овсяная каша веганская 25 2 2 з 5 - детальніше -
Манная каша с ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Манная каша с ягодами 5 4 25 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Штрудель с яблоками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель с яблоками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Лангет из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Лангет из говядины 75 4 3 з 5 - детальніше -
Песто паста - покроковий рецепт, фото 1 Песто паста 50 1 2 з 5 - детальніше -