Вівсяна каша з йогуртом - ніжна страва, що відмінно підходить на сніданок. Якщо вам вранці хочеться чогось смачного, а звичайна вівсяна каша набридла, спробуйте приготувати її з йогуртом. Це унікальний здоровий сніданок, смачний і поживний, який готується швидко і легко. Відчуття ситості від такої каші зберігається надовго. І протягом дня менше спокуси з'їсти чогось солодкого і шкідливого. Почніть свій день активно і продуктивно. Готуйте вівсяну кашу з найрізноманітнішими йогуртами та насолоджуйтеся кожен раз новим смаком. А як це зробити легко і правильно допоможе цей рецепт.
Візьміть глибоку сковороду. Вона повинна бути чистою і сухою. Поставте її на плиту на середній вогонь. Надішліть в розпечену сковороду кокосові пластівці. Сюди ж додайте мигдальні пластівці і вівсяні пластівці швидкого приготування.
Зменшіть вогонь під сковородою. Всі інгредієнти добре перемішайте кухонною лопаткою. Смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Слідкуйте, щоб пластівці не підгоріли. Сковороду з підсмаженими пластівцями зніміть з вогню. Візьміть чисту миску і пересипте туди пластівці. Відставте в сторону для охолодження.
Поставте сковороду, в якій смажилися пластівці, на плиту на маленький вогонь. Вилийте в неї квітковий мед. Зачекайте коли він розплавиться.
Візьміть ягоди чорниці, помийте їх у холодній воді. Далі злегка промокніть чорницю паперовим рушником. Додайте ягоди в сковороду. Акуратно помішуючи кухонною лопаткою, смажте на маленькому вогні близько 5 хвилин, поки чорниця не почне випускати сік. Після відставте сковороду з ягодами і медом в сторону.
Тепер підготуйте манго. Візьміть стиглий і ароматний фрукт. Помийте його під холодною водою. Гострим ножем зніміть тонкий шар шкірки. Візьміть обробну дошку і розділіть манго спочатку навпіл, а потім наріжте на невеликі кубики.
Дістаньте тарілку середньої глибини. Візуально поділіть її на дві частини. Візьміть густий натуральний йогурт. Ложкою викладіть його на одну половину вашої тарілки.
За цей час суміш з кокосових, мигдальних і вівсяних пластівців, які ви підсмажили, охолола. Тепер насипте її на другу половину тарілки з йогуртом.
На тарілку, посередині між йогуртом і сумішшю пластівців, викладіть ягоди чорниці з медом.
Зверху на кашу насипте порізаний кубиками манго. Перш, ніж подати страву на стіл, прикрасьте її раніше вимитими і просушеними листям м'яти. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти