Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Вівсяна каша з йогуртом

( 4.8148 4 527 27 оцінок)

3234 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Вівсяна каша з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Спортивне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вівсяна каша з йогуртом - ніжна страва, що відмінно підходить на сніданок. Якщо вам вранці хочеться чогось смачного, а звичайна вівсяна каша набридла, спробуйте приготувати її з йогуртом. Це унікальний здоровий сніданок, смачний і поживний, який готується швидко і легко. Відчуття ситості від такої каші зберігається надовго. І протягом дня менше спокуси з'їсти чогось солодкого і шкідливого. Почніть свій день активно і продуктивно. Готуйте вівсяну кашу з найрізноманітнішими йогуртами та насолоджуйтеся кожен раз новим смаком. А як це зробити легко і правильно допоможе цей рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вівсяна каша з йогуртом" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи24.1 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть глибоку сковороду. Вона повинна бути чистою і сухою. Поставте її на плиту на середній вогонь. Надішліть в розпечену сковороду кокосові пластівці. Сюди ж додайте мигдальні пластівці і вівсяні пластівці швидкого приготування.

Крок - 1
02

Зменшіть вогонь під сковородою. Всі інгредієнти добре перемішайте кухонною лопаткою. Смажте на слабкому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин. Слідкуйте, щоб пластівці не підгоріли. Сковороду з підсмаженими пластівцями зніміть з вогню. Візьміть чисту миску і пересипте туди пластівці. Відставте в сторону для охолодження.

Крок - 2
03

Поставте сковороду, в якій смажилися пластівці, на плиту на маленький вогонь. Вилийте в неї квітковий мед. Зачекайте коли він розплавиться.

Крок - 3
04

Візьміть ягоди чорниці, помийте їх у холодній воді. Далі злегка промокніть чорницю паперовим рушником. Додайте ягоди в сковороду. Акуратно помішуючи кухонною лопаткою, смажте на маленькому вогні близько 5 хвилин, поки чорниця не почне випускати сік. Після відставте сковороду з ягодами і медом в сторону.

Крок - 4
05

Тепер підготуйте манго. Візьміть стиглий і ароматний фрукт. Помийте його під холодною водою. Гострим ножем зніміть тонкий шар шкірки. Візьміть обробну дошку і розділіть манго спочатку навпіл, а потім наріжте на невеликі кубики.

Крок - 5
06

Дістаньте тарілку середньої глибини. Візуально поділіть її на дві частини. Візьміть густий натуральний йогурт. Ложкою викладіть його на одну половину вашої тарілки.

Крок - 6
07

За цей час суміш з кокосових, мигдальних і вівсяних пластівців, які ви підсмажили, охолола. Тепер насипте її на другу половину тарілки з йогуртом.

Крок - 7
08

На тарілку, посередині між йогуртом і сумішшю пластівців, викладіть ягоди чорниці з медом.

Крок - 8
09

Зверху на кашу насипте порізаний кубиками манго. Перш, ніж подати страву на стіл, прикрасьте її раніше вимитими і просушеними листям м'яти. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Пісні щі - покроковий рецепт, фото 1 Пісні щі 80 6 3 з 5 - детальніше -
Паелья з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Галушки з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Галушки з сиру 50 3 3 з 5 - детальніше -